Kul va de..

Ännu en kväll med laget.. Vi började hemma hos Lisa och Anders.. Många brudar va de å många drinkar blev de.. Kom ner till heartbreak och såg en himlans lång kö, men som vi sa "lika bra å göra nåt roligt av de" Och efter några fru makkadamm och andra roliga lekar med tjejerna som stod framför oss så va vi framme vid dörren. Trist att inte alla kom in.. jobbigt att vakterna kommenterar min gårdag och säger åt mig att hålla koll på grejjerna ikväll..i garderoben skrattar dom när dom får syn på mig och säger att jag inte behöver en bricka för jag va rätt känd hos dom nu.. de e då man börjar fundera över vad som hände egentligen..
Drack värdens godaste drink igår, Petras påfund...den blir nya favoriten! Försökte hålla koll på alla brudar men de va inte lätt med alla karlar som hängde efter dom..populära tjejer!
Inte konstigt så snygga som vi är...kolla bara..

                

               


Kvällens dummaste kommentar: "De e tur att man inte har mustash när man äter korv så man får räksallad i hela skägget"

Jag är en riktig stjärna!

Kvällen började trevligt,.. lugnt och stillsamt satt jag och smutta på mitt vin och var allmänt trevlig,.. jag tror att vid tiden då "african queen" började strömma ut ur högtalarna var tiden då det slog slint i huvvet på mig.. de va då jag gick in i dimman och glömde bort allt vad mamma försökt lära mig.. volymen på rösten blev bara högre och högre och kontrollen på kroppen blev mindre och mindre..
Inne på heartbreak vet jag inte riktigt vad jag pysslade med, jag hitta en väldigt trevlig tjej nånstans och vi blev toktighta hela kvällen... fick numret innan jag gick hem ;)
Gladare än vanligt var jag på väg att gå hem och skulle hala fram brickan....men nääääää... Miriam har aldrig lyckats hålla fast vid en bricka en hel kväll tidigare så varför skulle det vara någon skillnad just denna kväll?...som vanligt står jag snällt kvar tills alla fått sina jackor och gått hem men kvar fanns varken Miriams väska eller jacka (som för övrigt är systers jacka!) Vad är det för meppon som hämtar ut nån annas grejjer?!! Man blir juh fan mörkrädd... Nu står jag utan plånbok, utan telefon, utan nycklar, utan smink...utan liv helt enkelt!
Petra och Kristin såg ganska roade ut när dom hämtade mig imorse när jag stog ute i bara linne.. en slagen hjälte fick dom in i bilen, och mer slagen kommer jag bli när syster får reda på att hennes jacka och husnyckel är borta. Jag kommer liksom inte ens in hemma hos syrran där alla mina grejjer ligger!
Men men..man tjänar inget på att deppa ihop...de e bara å bita ihop och gå på flaskan igen ikväll..
Ska bara dunka huvvet i väggen ett par gånger så är alltihopa glömt..
Vi ses på dansgolvet då people!

dumma dumma frissan!

Det kändes bra redan från början när hon frågade en annan frissa vart hon skulle börja när hon satte igång och färga mitt hår.. och det absolut bästa jag vet är när en frisör säger "ojj" bakom ryggen på en.. det känns tryggt!..... När hon sedan är klar och jag ser missnöjd ut så utbrister fanskapet  "jag vet att det inte är precis vad du kanske ville ha men jag tycker den här färgen är snygg också!"...quuuueee?? Ja huvudsaken är att HON är nöjd! Vi funderade i ungefär två sekunder på om det skulle göras om men jag ville helst slippa komma ut med grönlila hår eller värre inget hår alls så jag slängde fram plånboken och stegade ut!
Nu ska jag ställla mig framför spegeln och försöka se det snygga som hon såg.. kanske är det jag som är blind...
Uppdaterar med bildbevis senare..

Fröken modig

Fy faen va skönt de e ute idag! De e nu man är glad att man inte valt ett kontorsjobb utan ett där man får njuta av vädret...aja ni kan ringa å skratta när jag står ute och fryser en hel dag sen i vinter...men tills dess..mohahaha! =)

Har letat småkryp hela dagen, det är riktig terapi när barnen gräver fram en stor fet vit larv och vill att man ska ta upp den så dom får se..efter lite inre psykologisk terapi så tog jag upp monstret!... kan juh inte gärna stå brevid och skrika "guuuu va äckligt!" och hoppa upp och ner när man ska vara en förebild för ett gäng knoddar... helst skulle jag velat lägga benen på ryggen... men jag tok fram min modiga sida! =)

  ...Ni förstår säkert...."uuuiiieee!"

Snart blir det en middag på stan med Jonna och sen träning..

Häxan kommer!

Idag hade jag utematte med barnen, jag va utklädd till häxa och förvandla dom till stenar, jag borde verkligen ta en dramakurs om jag ska hålla på med sånt här!... Häxan lät mer som en förbannad A-lagare då hon kom ut ur skogen och skrämde barnen..tur att barn är fulla av fantasi för sen när jag skulle göra bockarna bruse sagan med figurer så hittade jag bara ett par antiloper, är det att förvirra barn kanske??
Imorn ska jag ha utegympa.. allt blir utomhus nu för fröken Miriam tycker om sol! =)

Har smällt i mig ett lass broccolipaj precis...det är typ tokgott och vi gjorde typ aapmycket igår jag å Marre så vi kan typ äta paj hela veckan...typ.

Snart är det dags för träning, vi ska vinna Kal o Ada om ett par veckor, så är det bara!

Dagen efter..

Dagen efter ännu en fylla. Huvudvärken i morse blev resultatet av en flaska vin och lite dans på Goya.. Kebaben va sjukt god, kebabgubben va sjukt läskig. Han måste ha släppt sina kebabbar för att köra efter mig och på fullaste allvar tro att jag mer än gärna skulle vilja ligga med honom...creeep! 

Dagen efter separationen känns overklig, känns som jag bara är på besök hos min syster ett tag, känns som att allt ska bli som förut snart igen, men det blir det inte.. undra när jag kommer förstå vad som hänt.. Jag är komplicerad säger du..du skulle veta hur komlicerat det är att vara jag.

Praktik imorn.. hur många arbeten börjar varje morgon med mängder av kramar och små människor som är jätteglada att se dig?.. jag har valt rätt - jag älskar att kramas.

känslor är förvirrande..

Flyttar hem till syster idag, det blir bäst så..


tookgammal bild!...men rätt söta ändå.. =)

Jag är en svag människa..

Så åkte jag till systemet iaf.. de va en liten röst i mitt huvud som sa att jag borde vara förberedd.. jag är en svag människa!

Har en ny favorit i vinhyllan.. jag som aldrig varit mycket för rödvin är helt såld på denna goda dryck... "Killawarra" finns både på flaska och bag in box och det dricks utan grimarser och konstiga efterryckningar..                                                          

                                                                        

Så blev jag en bloggare till slut..

Så blev även Mirre en bloggare..

Förmodligen kommer jag skriva om en hel del massa ointressanta saker här och efter några månader upptäcka att det inte är en jävel som läser min blogg! Ska skicka adressen till min mamma, hennes liv måste vara tråkigare än mitt..

Idag har vi haft grupparbete i skolan, vi spelade teater i ett rum på 5 kvadrat, jag fick vara en jobbig elev som tugga tuggummi och svor åt fröken, visste inte att jag va sån skådespelartalang! Men det är lätt att leva ut inför fyra personer, får se hur det blir i helklass sen..man ska juh tänka sig att publiken sitter nakna har jag hört.. scary shit!

Fredag idag, då ska man vara full av planer inför helgen, ölen ska stå uppradad i kylen och bara vänta på att få rinna ner i strupen på mig,.. min kyl består av ett smörpaket och en gammal mjölk som jag helst inte vill lukta på. Jävla skit att pengar ska styra livet,.. har precis skickat iväg en hel hög med nya ansökningar om jobb.. undra om arbetsgivare genomskådar alla personliga brev, jag menar inte fan kan alla tycka att arbeta är livet och alla kan väl inte vara glada och utåtriktade personer som tycker att sitta inne i en fabrik hela sommaren är något som dom drömt om hela livet!

Bjuckar på rulltårta så här på premiären me...ta för er bara, va inte blyga..


Välkommen till min nya blogg!

Välkomna..gå inte förän du lagt till mig som favorit ..aight?!


RSS 2.0