De ska va gött å leva...

Idag är en bra dag...

1. Idag har vi haft superlugnt på jobbet så jag och Jossan åkte hem till henne och kika på hennes nya lägenhet och kisse =).. sen va vi å handla lite till helgen =) Men bäst av allt var att vi under bilfärden bestämde oss för att ta en sista minuten i augusti!.... Troligtvis Turkiet, men vilket partyställe som helst passar egentligen.. det kommer bli skitkul! Jossan och jag har bara kännt varandra ett par dagar men ibland klickar det liksom =)

2. Vi ska ut ikväll i Gävle, Catherine är här och vi tänkte dricka oss lite lulliga och skuffa runt på HB. Måste sluta dricka i tid den här gången, inte så kul om jag får alkolås bilen på jobbet imorn och den inte startar...oupsii!

3. På fredag ska jag få träffa min värdfamilj från USA, har inte sett dom på ett år så barnen lär ha växt till sig ganska rejält, kanske pratar Anton, eller det lär han göra, om han inte är ett stumt barn =).. åå kan knappt vänta tills jag får se Kelly komma springande tokglad och skrika "Miiiiriiiam!!"

4. Nästa helg ska jag spendera med världens bästa Carin, jabbadabbadooo! =)

5. Min klänning från la redoute har kommit i rätt storlek, kvällen är räddad =)


Mina älsklingar Kelly och Anton! Älskar älskar älskar....
image113

De va en gång..

De va en gång tre flickor vid namn Miriam, Carin och Josefine. Dessa tre lärde känna varandra på lågstadiet.. Carin, Miriam och Josefine var så olika man kan bli, men lyckades på något vis hitta varandra ändå.. kanske fann dom varandra genom tidigt alkoholintag, kanske var det deras gemensamma intresse för pyrani, eller så var det bara så att det råkade vara de ballaste ungarna i stan!
Tillsammans färdades de genom livet, ibland tog de olika stigar men de sammanstrålades alltid någonstans i någon stad, på någon krog i någon dimma..
Igår kväll träffades de åter igen, i den stora staden, runt ett bord fyllt av alkohol.. allt blir som förr, alla har samma roll, alla har lika roligt och de dricker och skrattar tills de stupar i en säng någonstans.
Riktiga vänner är det bästa som finns, och jag önskar alla fick ha det som vi har.
Älskar er..

image112

rör på mig!

Från och med nu måste jag börja träna mera! Efter jobbet idag åkte jag ner till beachvolleyplanen för att spela lite, märktes att jag inte rört en boll på ett par veckor, inte rört på nån del av kroppen heller för den delen.. Flåsade runt där på planen och stackars Lasse fick springa runt hela boulognen för att rädda mina bollar.. gick lite lite bättre efter ett tag, men nu är det skärpning Mirre! Min rutmage är tom borta, de e sorgligt! De e juh nu man ska visa upp den! Från och med nu kommer ni alltid att se mig iförd träningskläder, ska ni prata med mig så lär jag jogga på stället, helst med en boll i luften...
Nu ska jag hem till Petra och äta nyponsoppa med glass och sånna där ni vet... självklart gör jag situps under tiden!

en av de bästa..

En av de gånger när jag mår som bäst är när jag får själv köra bil en sommarkväll, bra musik som strömmar ut ur högtalarna som man kan skråla med i, och när jag enbart tänker på hur underbart livet är..
Lastbilschaffis kanske inte vore så dumt ändå...

image111

I löööv midsommar!

Midsommar är den bästa traditionen tror jag, screw julafton, påsk å all skit! midsommar is the shit! =) Efter en väldigt ojobbig dag på jobbet i fredags som mest bestod av promenad, långlunch och lite shopping så brummade jag iväg ut till Herräng. Där va festen minst sagt i full gång redan, klockan var bara fem men några hade redan hunnit däcka, lite bråk hade redan utlösts, och alla var mer eller mindre fulla redan... Smällde i mig lite god tårta och började hälla i mig dricka för att komma ikapp, tog inte så lång tid innan jag var på ungefär samma nivå som de flesta.. På kvällen gick vi alla ner till vattnet, vi modiga badade och resten satt och mös på klipporna, rena midsommaridyllen, som taget ur en pripps blå reklam! =) Sedan gick vi åter till stugan och satt under partytältet och drack drinkar...jeesus vilken god drink carin fixade till..mm yuummie! Sen till det mest chockerande ni kanske hört denna vecka...vid halv ett säger Miriam "Nej men hörni, det är juh en dag imorron oxå, och jag ska juh köra, så godnatt med er"....??? Funderar fortfarande över vad som har hänt, Miriam tog ett vuxet klokt beslut klockan halv ett på natten, berusad och tillsammans med världens roligaste gäng! shocking!
På morgonen vaknade vi i en dimma av spritånger, men vi fortsatte att vara vuxna och gick upp och åt en stadig frukost, och därefter hjälptes vi åt att städa,.. dom flesta iaf =)
Tusen tack till Mia och Johan som hade ordnat en jätterolig midsommar, verkligen en superkväll!

Vid tretiden på midsommardagen körde jag, Carin, Johan och Joel vidare.. hem till mina föräldrar för en liten snabbdusch, sedan vidare till mormor där vi slängde in packningen, tog ett par snabba drinkar och vidare in till Öregrund. Där var det förfest i Daniels sommarstuga, många nya människor =)... sedan drog hela packet ner till stan, det var tänkt en bar-runda, men jag hann bara med strandkrogen innan vi gick in på Hummelgrund, och tur var det, för lite senare var kön lång och det tog två timmar för folk att komma in. På Hummel har jag alltid roligt, älskar att komma tillbaka på sommaren och träffa alla som jag bara träffar de där utekvällarna på helgerna på sommrarna.. stämmningen är kanon och alla verkar ha jättekul =) Efter det stänger går hela flocken med hungriga bargäster vidare till jakten, där tränger man sig i kön för att sedan avnjuta sommarens godaste pizza, det är ingen vacker syn när pizzan rivs sönder och slukas på mindre än tre minuter! På morronkvisten hittade jag en gammal volleyboll spelare i stugan hos mormor, de va lite kul =)
Att vara bakis när man har roliga vänner runt sig på morronen är det bästa som finns, mina skrattmuskler har fått jobba hela helgen.. om två helger får jag träffa dom igen, då bär det av till någon av carins alla sommarstugor =P Jag längtar redan =) Men först längtar jag till söndag! =)

Öregrund, sommarens partystad..
image110

....

Glad midsommar allihopa! Nu ska jag gå till jobbet, men sen går det i 150 till Mias sommarstuga =)

image109

Stackars jag.

Fem gick jag upp, fem brukar betyda läggdags eller djupt sovande.. inte upp å hoppa! Släpade mig in i bilen å körde den långa vägen till Gävle för att jobba. På eftermiddagen började ögonen falla ihop så fort jag satte mig ner.. va tvungen att hålla igång överdrivet för att inte somna, jäklar vad jag har städat idag! kunden satt i en fåtölj och stirra på mig bara..
Efter den långa dagen masade jag mig iväg till gamla lägenheten för att bära tunga kartonger ner för trappen in i golfen.. köra till nya lägenheten, upp för miljarder trappor och in i förådet med dom..regna gjorde det me!!  Jag har slagit mig, rivit mig, svurit, gråtit svurit igen, ramlat.... Det är så jäkla synd om mig just idag! Men...

...När allt tungt arbete va färdigt och jag lyckades koppla ihop min dator på egen hand för att sedan få ett samtal av jonna som säger att vi ska åka och äta plankstek så fort hon slutat jobba... då, då är livet bra igen, då är mighty M glad. Mat e bra, mat gör mig glad...å Jonna =)

feed me..

Bästa med att vara hemma hos mamma och pappa är att vi äter sjukt gott hela tiden.. ikväll ska det grillas entrecote och senare dukar vi fram kräftor.. visst vattnas det i munnen bara man tänker på det? Åå vad sakta tiden ska gå, jag vill ha middagsdags nuu!
Jag har försökt sola idag, men det är några förbannade moln som ska jävlas hela tiden, men ett tag va det riktigt hett å då fick jag chansen att prova deras nya utedusch! Me like! =)
Imorn ska jag upp fem igen för att köra till Gävle och ha min andra introduktionsdag på boendestödet, sen efter det ska jag bära flyttlådor från gamla lägenheten upp till vinden i nya huset, puh vilken jobbig dag! Men den ska avslutas med middag tillsammans med Jonna, nåt positivt iaf! =)
Snart är det midsommar med, fii fan va skoj det ska bli! =)

 

Mighty M är trött

Hej! mighty M heter jag, är 1,81 meter lång och kör runt i en golf. Idag har jag varit uppe sen fem, idag är jag trött, idag är jag sjukt trött, näst intill dödligt trött.. de va allt för idag....

Säg har du nånsin vart i Stockholm city??

Fy vilken bra långhelg det blev i Sthlm hos Carin. När Carin va och jobba på torsdag kvällen fick jag va hundvakt åt Abbe, och Mias nya bebis Svante, valpbebisar måste va det bästa som finns! Sååå söt! =)
När Carin sen kom hem vid tio efter jobbet så fick hon den där lömska blicken och ett flin som betyder- Nu ska här drickas sprit! ...Vi försökte göra det bästa av vårat skitiga hår och smetade sedan på lite smink, Carin lyckades bli hur het som helst, vilken donna! =) Sen satte svamparna igång med att hälla i sig vin och grogg, vid ett kom vi iväg till söder, sprang runt på lite hak för att till slut hamna på gamla Spy bar, vilket ställe! Först står alla utanför som en skock får medan vakten pekar på vilka som fick komma in.. vi blev invinkade direkt, inte konstigt så heta som vi är! =), och hade han inte gjort det hade vi aldrig stått där och förnedrat oss. Förstår inte hur resten av skocken kunde stå där ute och vänta på att få bli invinkad till ett ställe som verkligen suger... fiiifahelvete vilka tråkiga människor, partystämningen dog juh helt, vi gjorde ett litet tappert försök att skumpa runt folk på dansgolvet, men de va verkligen dött! Roligast va när vi skulle in i ett rum (trodde vi) fullt av folk, men det visade sig vara en stor spegel och istället gick vi in i ett helt tomt vip-rum, va nog inte menat till oss, men men..
Efter världens skönaste bakisdag på fredagen som bestod av picknik på en brygga vid Sannas nya lägenhet tog vi en liten powernap på ett par timmar och sen va vi redo för att öppna flera flaskor vin.. Åkte hem till Petra och Josefine och drack flera drinkar, när vi va tillräckligt fulla fick vi varsitt smeknamn, Anitha, Lage och Kero blev våra nya namn (tre alkoholister från Östhammar som är minst sagt speciella) Anitha, Lage och Kero delade sedan på en flaska vin som mer smaka som pot puri =) på vägen ner till Göta källar (heter de så??) Där hade vi hur kul som helst, carin och jag stog på varsitt podium å dansa hela kvällen, efter det va vi minst sagt populära! ;) Roligaste kommentaren va Carins till en kille som sa att han i vanliga fall inte vågade gå fram till så snygga tjejer som vi.. Carin slänger då ur sig "Men du kan va lugn, vi är helt vanliga människor som ska hem och äta köttfärssås och spaghetti efter det här" haha, såå skön min älskling =) Och sagt å gjort gick vi hem å sleva i oss ett lass köttfärssås och spaghetti..
På lördagen tvingade jag Carin att kravla sig ut i solen med mig, och efter ännu en powernap på eftermiddagen var det dags igen! I med lite vin, eller litervis med vin kanske man ska säga!.. Blev utelåsta när vi rasta Abbe, sprang mest runt runt innan taxin kom och körde oss hem till Carins syster där det va tjejfest. När Ulf Lundell skivan åkte i blev de fart på "dansgolvet" och efter många fruktiga drinkar fångade vi en taxi och begav oss till nåt ställe där Rebecka hade satt upp oss på gästlistan. Carin blev utslängd efteren halvtimme, inte vet vi varför, man fick väl inte ha roligt där inne.. men festen slutade inte för det... ;)
På morronen hängde jag Joel och Carin = världens bästa bakisgäng! humorn va på topp och jag skratta så jag grät åt alla dåliga skämt.. mitt nya namn är föresten "Mighty M" eller "P-cat" Så hädanefter vill jag gärna att ni kallar mig för något av dessa =)

Fan vad jag älskar min Carin! Där vi är, är det alltid bäst! =)


Till alla oroliga..

Jag lever, jag är bara mitt uppe i en flytt och inget internet har jag förän om två veckor. Det känns lite olustigt att inte ha samma kontakt med omvärlden som jag brukar ha. Men utan internet får man helt plötsligt flera timmar över till annat.. dygent får helt plötsligt ett par extra timmar då jag inte längre sitter och stirrar på en skärm flera gånger under dagen.. Ett annat skäl till mitt försvinnande är den underbara solen som värmer där ute, det känns som man begår ett brott om man sitter inne mer än fem minuter!

Men just idag måste jag sitta i skolan och försöka göra klart min läslogg, kunde det inte ha regnat bara idag så jag slapp ha sådan ångest för att sitta här i ett kallt och tråkigt bibliotek??

Som Arnold hade sagt..
"I´ll be back!"

flytt mot norr..

Idag var jag och Jonna och hämtade ut nycklarna till min nya lägenhet, och åkte sen för att titta på den, ja efter att vi slängt i oss lite tacos på Buddys då Jonna blev gnällig! ;)
Efter att ha missat den första dörren, som var min, så sprang vi oss svettiga genom hela huset för att leta efter min förbannade lägenhet! ...Lägenhet är föresten synd att kalla den... en pytte pytte liten sådan isf, mer som en större garderob! ...Jonna och jag hade en lång diskussion och försökte komma fram till en lösning på hur fan möblerna ska få plats!...det bästa förslaget är nog att sängen får bli säng/soffa/mathörna och eventuellt datorbord me! För mycket mer får inte plats.. men men...har juh världens trevligaste granne iaf, Tina! =) Den jäkeln fick tydligen två kvadratmeter större än mig OCH persienner!! Men det betyder att festerna blir inne hos henne ..då hon har större! ;)

Just nu sitter jag ute i Östhammar.. imorn ska jag hämta upp Zanna i Öregrund för att sedan åka på dubbla 25års fest i Stockholm, dvs 50 års fest! Zanna har jag inte sett på hundra år, eller iaf fem år, så det blir en mycket trevlig bilresa med mycket att prata om =) Carin och Josefine (födelsedagsbarnen) har slagit på stort och hyrt ett partytält som ska slås upp hos Carins föräldrar... tokfint där, med utsikt över vattnet och gröna lund! =) att dessutom Sveriges partyelit kommer vara där gör juh inte saken sämre...fyyy va kul det ska bli... jabbbadabbbaaadooooo!

Later...

Bilder från hundutställningen..

Förra helgen åkte vi på hundutställning i Borlänge, det va 190 stycken Wachtelhundar som skulle ställas ut så vi hade inga större förhoppningar på våra trasselsudd.. speciellt eftersom den ena är rätt olydig och den andra har några år på nacken och vill helst ligga hemma i soffan å bli kliad..
Men det gick lite bättre än förväntat iaf, Stella fick ett första pris, vilket är högsta betyg och kom fyra i sin grupp. =)Wilma, som stackars mamma fick släpa runt i ringen fick en tvåa, men vi får vara glada att hon inte blev utskickad =)
 
Mätning..    Ett varv i ringen..   

Stå fint Stella..    
              

Första pris..     Rosett!     


Firar med ett bad..   Mammas tappra försök..



Tycker jag med förtjänade en rosett, men det kanske kommer i en annan tävling i en annan värld..

 

RSS 2.0