long time no...

Nu va de ett tag sen jag uppdaterade. Det enda som är värt att berätta är torsdagens kväll i sthlm.. Vilken tjejkväll! Jag, Carin, Mia, Josefine och Zanna gånger två avnjöt först en god middag som Carin svängt ihop, klart vuxenpoäng!.. fast dom tappade hon iofs senare på kvällen då allt som tillhör vuxenvärlden inte cirkulerade runt oss! ;) När vi ätit färdigt kom någon på den brighta idén om att gå ut i skogen bakom huset och sätta oss...så vi packade filtar, blandade groggar i petflaskor, plastmuggar och kånkade iväg in i skogen och upp på ett berg.. där hade vi hur mysigt som helst hela kvällen! När klockan närmade sig tolv beställde vi en taxi och begav oss ner till Snaps, några försvann snart men vi andra shejkade loss och drack shots hela kvällen..jag blev stoppad i baren av en designer som hade designat mitt linne jag köpt på Nelly, han vart jätteglad och bjöd på drinkar =) När vi sen trodde att Snaps stängde åkte vi runt med taxi för att hitta ett bra ställe som fortfarande var öppet.. gick inge vidare, de vi hittade var antingen proppade med folk, stängda eller så hade dom konstiga regler om öppna skor.. vi avslutade kvällen på mc donalds.. där träffade vi på två amerikaner som turistade här, dom kunde inte förstå hur vi hade haft roligare på krogen i Asheville istället för NY när vi gjorde vår roadtrip i USA..sen lärde vi dom att säga "vaska fittan" och sa att de va en bra raggningsreplik här i Svea! =) sen tog vi taxi hem och åt tacos i maaaassor!
Bakisdagar kan ibland vara ångestframkallande.. men ibland kan dom vara hur underbara som helst!... en sån dag va det på fredagen.. att ligga i sängen å skratta åt gårdagen för att senare iklädd mjukisbyxor gå ner för att äta kinabuffé och därefter mysa i soffan med världens bästa brudar och en film är inte ångestframkallande utan det är då livet känns som bäst! =)
Tog tåget hem på kvällen sen, där träffade jag på N, helt oväntat och rätt sjukt. hur stor är chansen liksom? Det var en underlig känsla...


Anyways...
Imorn drar jag och Jossan till Bulgaaaaarien!!
Hoppas det regnar på er här hemma...vi ska ha sjukt kul i värmen!!
Later..

image193

Semester?

Än så länge har jag inte kännt av nån, har bara skrivit skolarbete, jagat sponsorer till laget å fixat en massa..igår hann jag ligga i solen en timme, men vi solade fan mer då vi jobbade! =)
Att lämna in portföljen idag kändes som en lättnad, den har gått å tyngt mig hela sommaren, men sån e jag...last-minute-girl! =)
Ikväll är det träning, så himla kul att börja träna inomhus igen, alla verkar taggade för säsongen, tränarn sa att vi såg ut som en skock med kossor som just släppts ut på grönbete =) Och så kändes det me! Kul att Anette har börjat med oss, hon va jätteduktig på första träningen, blev lite blåslagen, men hon ska juh härdas! =) Sen bär det av till Stockholm och hela glada gänget där...jabbadabbadoooooo! =)

helvetes jävla skit!

Sitter man å äter frukost i godan ro...lyckochansen på tv:n.. ordet är glass... någon ringer in och gissar på glassbil men det va fel... Jaha då höjer dom vinsten till en halv miljon! Tar upp luren å ringer in, det är klart att det är glassbåt då eller?? Någon svarar i telefonen!! "Hallå vem är det jag pratar med?" Så hör jag mig själv på tv:n när jag säger "ja det är Miriam" Fucking hell! jag kom fram!!
Allt därefter är svart..vad fan sa jag?? Jag gissade på glassbåt å det va fel...sen mumlade hon nåt om att jag skulle gå å köpa en glassbåt... Jaha, ge mig mina pengar då så jag har råd för fan!!
Jävla skit, jag va juh så nära att vinna en HALV MILJON!!
Glasskola.. är det ens ett ord?..
Jag skulle juh till Thailand och Australien... jag skulle juh köpa en bil och leva som en kung...Fan fan fan!!

Regnar gör det me...de va juh kul!

image192

Saknas: Carin

När livet känns rörigt känns Stockholm alldeles för långt borta.. fyra dagar kvar tills jag får träffa min Carin igen och sitta och älta bekymmer över ett par glas vin..

Seeemester!!

Så fick även Mirre semester till slut.. Nu väntar lata dagar med sovmorron och om en å en halv vecka drar vi till Bulgarien.. där blir det nog inte mycket vila av men desto mer fest, skratt och drinkar i en svalkande pool! =)

Ikväll firas första semesterdagen med fest hos Josefine, och senare går vi ner på cityfesten och dricker öl i ett tält!

Life is good...

30 års kalas = Freakshow!!

I lördags fyllde denna puma 30 år och ställde till med kalas..


Det började ganska lugnt å städat, alla satt på sin stol, smuttade på sin dricka och åt av den goda maten..
   

Någonstans här vände det hela...
 

Och allt förvandlades till en FREAKSHOW!!....
               
    Tack för en kul kväll Eken!

tre musketörer blev helt plötsligt två.. =(

Hittade en bild på Jocke mig och Katarina under nollningen..

image175

När man tittar på den förstår man inte att du var sjuk.. Ett år sen bara..
Varför? varför? varför?
Du fattas oss..

Begravning..

Var på min första begravning idag.. Det var något som inte stämde under hela förmiddagen.. människan på bilden, hon som låg i kistan var alldeles för ung och alldeles för levnadsglad för att sänkas ner i jorden.. Hon hade juh precis satt fart på livet och var på väg framåt, hon hade juh en framtid och en livsglädje som bara rycktes ifrån henne. Där satt far- och morföräldrar som var i livets slutskede och fick ta farväl av sitt barnbarn som precis påbörjat sitt liv.. Hela bilden var förvrängd och kändes väldigt orättvis..
Inte ett öga var torrt, och det var omöjligt att sjunga med i psalmerna då bokstäverna bara flöt ihop, det var tur att jag hade Jocke där vid min sida, det kändes bra att ta farväl tillsammans..

Nu har du slutat din kamp Katarina och får vila i frid.

Minnena tar vi med oss..


image174

RSS 2.0