Mot mörkare tider..

Mitt hår började se lite trist ut, utväxten störde mig varje gång jag såg mig i spegeln. På fredagkvällen framför Idol frågar jag Neil om jag kanske skulle ta å färga håret mörkt, man ska ju göra det under vintertider har jag hört. Han svarade "som hoen daer kanche" med sin Amerikanska brytning och så pekade han på Carola på tvn. Jag memorerade färgen och dagen efter sprang vi in på Coop och köpte hårfärg... Nu är mitt hår alltså svartbrunt, det blev inte alls lika böljande och fluffigt som Carolas men det ser helt ok ut konstigt nog. Men det är en underlig känsla, jag har fått för mig att jag måste börja bete mig annorlunda nu för att passa in som brunett, men hur gör man? Brunetter ska väl vara lite tuffare och lite vassare, eller är det mina fördomar? Usch vad jobbigt det där blev att leva upp till sin hårfärg... livet var så enkelt som blond..

Helg igen!

Vad fort veckan gick, konstigt att det känns som det går fortare när man jobbar och pluggar istället för att sova största delen av dygnet! Jag kommer bli åksjuk om det ska fortsätta i den här takten då jag börjar jobba!

Förra helgen va en riktig myshelg, vi var ute i skogen och grillade korv och sen på kvällen gjorde jag och Neil sushi, små å söta å himlans goda!
   

Igår var vi och besökte invigningen av nya Gränby köpcentrum, stor besvikelse -inga lindansare, jonglerande dvärgar eller gratis dricka, bara en hel massa människor i allt för trånga affärer. Men vi lyckades avklara alla miljoner julklappar som ska till USA. tyvärr räckte inte pengarna till julklappar åt er här hemma, vi får återgå till slöjdpresenter... smörknivar, juldukar och skärbrädor blir det i år ok?

Nu ska jag möta mamma på stan och visa henne vad jag vill ha i julklapp... tanken som räknas, eller hur va det?

God helg!

Jag har jobb!

Nu börjas det, vuxenlivet alltså. Jag har fått en tjänst till våren och i å med det så har jag resten av livet utstakat för mig. Arbeta åtta till fyra varje dag, fem veckors semester per år... två veckor på gotland, två i Danmark och så en vecka i fjällen såklart. Det va de.. inge mera snooza till klockan tolv på dagen, äta lunch framför tv:n och gå på fest på en tisdag.. nepp nu e mirre vuxen. Men vet ni? De gööör inge! För jag e tokglad att jag fick de jobb jag ville ha och längtar till att få sätta igång och göra nåt vettigt om dagarna.. Jag e gjord för att arbeta =)


Meckar Mirre

Sju började jag jobba idag, fem i sju stannar en kille min bil och säger att jag har punktering. Jag kör in på parkeringen på jobbet och upptäcker ett platt däck... trodde bara de va vägen som va bucklig.. Morrande får jag ändå gå in för att ta hand om barnen.. får förklara mina pingibollsögon som jag fått av allergi samtidgt som jag muttrar över bilen.. Inte många vet hur man löser sånt här på en förskola bestående av kvinnor och barn.. alla kliar sig i huvet och jag känner mig helt ställd. Pappa var inte mycket till hjälp då han jobba för fullt så de va bara att riva ut bakluckan efter jobbet för att hitta däck och verktyg. Ålade runt i snön i någon timme innan jag fick på reservdäcket.... men sen....attans så stolt jag var! Jag går fortfarande och småler och undrar över vad jag ska ha en karl till egentligen...jag menar nu kan jag byta däck å efter det har jag slut på annledningar till att ha en med snopp..
De ska va för att han e fin å titta på ;)Ingen har ringt om jobbet. Uppsatsen är inlämnad. Klart slut.

90210

Har ni sett nya Beverly Hills? Själv tycker jag att säsongens gäng är sjukt mycket snyggare än förra..


I´m back!

Efter en spark i baken av en viss Tierps spelare så blir det nu en update ;)

Är inne på slut spurten i skolan nu vilket betyder en hel massa skriva..kanske därför jag inte haft någon skriv lust här i bloggen. Men nu börjar jag se ett slut på uppsatsen..

Har börjat söka jobb med, det finns en hel del förskollärar jobb i Uppsala i vår, ska på en ny intervju om ett par timmar på en liten förskola i stan.

Dallas växer och har blivit en tonåring numera, mycket uppfostran på schemat. Vi åkte till Norge för att träffa hans kullsyskon och träna fågeljakt i oktober, men det hade kommit en hel del snö där så det var svårt att ta sig fram, både med bil och till fots..
   

Några har haft misstankar om att vi ska ha en bebbe här i Uppsala, jag kan lugnt meddela att så inte är fallet...orsaken är denna...


Nu ska jag byta om från långkalsonger till något mer anständigt och gå på en intervju..
I´ll be back

RSS 2.0