Dallas and friends..

Nu har vi haft vår bebis i elva dagar, han växer fort, och det händer saker varje dag. Dallas har fått flera kompisar, vissa gillar han mer än andra, mamma och pappas hundar tycker mest han är jobbig men försöker leka lite ändå, Abbe (Carins rottweiler) är jättefin med Dallas men vet inte riktigt hur man leker med en sån liten sak, dom ligger mest bara och tuggar på varandra =)

  

Abbe och Dallas
  

Stella och Dallas
  

ååå vad jag älskar min lilla valp!

dagen..

En riktig hund dag idag.. först var jag med pappa och hans två hundar till veterinären, sedan till hundaffären för att köpa dyrt valpfoder..uscha! Sedan blev jag hundvakt, skönt när dom sov, desto jobbigare när jag skulle ut med alla tre.. en parkarbetare skrattade åt mig när jag trasslade in mig i alla koppel "många snören att hålla reda på" sa han å flina.. =)
Beställt lite grejjer från nelly.se, höll på att bli dyrt men jag raderade en hel del innan jag skickade iväg ordern =)
På den här sidan finns helt sjukt mycket fina kläder, tjejen som har webshoppen är bara 18 år, impressive! http://attraktivt.se/default.php?cPath=30
Jag ska beställa när det kommer in mera, hon måste fylla på snart! =) Nästan allt är slut..
Ikväll ska vi fira syrran, måste iväg och handla hennes present.. sista minuten, men jag vet vad jag ska köpa =)

Dallas

I förrgår åkte vi och hämta vår bebis, lyckan var stor när han låg i famnen på vägen hem =) Han verkade snabbt förstå att vi var nya familjen, han skuttar efter oss vart vi än går och sover snällt i sin korg brevid oss på nätterna. Han vaknar tidigt dock och tycker att det är lekdags halv sex på mornarna, svår att motstå och fastän man är tröttare än tröttast så kliver man mer än gärna upp för att leka brottning. Han har redan bekantat sig med grannhunden Doris och dom kommer nog bli bundisar ser det ut som.. även mammas och pappas hundra var här på en kortvisit, dom tyckte han var sådär kul =)
Nej nu ska jag pussa sönder min valp!

/matte

   

idag blir jag matte =)

Som en gravid kvinna går jag runt och fejjar och fixar för bebisens ankomst, sängen/korgen är bäddad, leksaker, koppel och matskålar är inhandlat. Kan man bli lyckligare? Den 9e maj blir nog bästa dagen 2008..
Försök sudda ut mitt flin idag om ni kan! =)

Då va det dags..

Läge för uppdatering kanske =) Bygget går framåt, men att få det klart innan Dallas kommer har vi givit upp, ska försöka göra det valpsäkert tills dess bara! På fredag eller lördag hämtar vi vår lilla bebis, kommer bli en stor omställning, och jag väntar mig vakna nätter, kiss på golvet och en massa oro!
Den här veckan gör vi vårt projektarbete, vi har lånat barn från min praktik och varit ute i skogen.. provat några idéer, grillat korv, sjungit en hel massa och haft jättemysigt! Vilket yrke detta är! =)
Igår fick jag ett glädjande besked om en vän som ska ha barn, guud va roligt! Nu vill jag åka dit och titta på den fina magen =)

Nu ska jag sätta mig i trädgården och dricka mitt morgonkaffe, ja jag vet att det är en aning sent, men vissa behöver faktiskt inte jobba varje dag! ;)

RSS 2.0