Never grow up..

Igår efter en mysig pluggdag hos Jonna tog jag bilen till Östhammar, där mötte jag upp Neil och vi åkte sen till Jonas och Wike på middag. Wike hade gjort iordning en Holländsk maträtt där det i mitten av bordet stod en stor grillplatta och sen va det dukat med säkert trettio skålar av olika saker man själv kunde grilla, olika kött, grönsaker, såser, omelett kunde man göra med å pannkaka! Brorsan hade provat detta tidigare och sagt att det va en rätt för hans lillesyrra.. och han hade såklart rätt! Jag va i himlen! =)
Sen kolla vi på "Se opp för dårarna" som jag inte sett ännu.. rolig film! =)

Hemma hos mamma sen på kvällen låg det på "mitt" rum en stor julkalender från Haribo! Jag måste sett ut som ett barn på julafton, för mamma titta på mig och sa "Jag visste väl att du skulle gilla den!" =)
Just nu är det jättejobbigt att inte få öppna en endaste lucka före lördag... men jag försöker tänka på annat..

image258

back home..

Ja helgen blev både besvikelse och glädje.. på lördagen åt vi en god hotellfrukost och begav oss till Vännäs som låg två mil utanför Umeå, inbollningen kändes sådär, bollarna var stenhårda och hallen kändes inte heller någe vidare... Vet inte vad vi höll på med, hela matchen kändes overklig och vi förlorade med tre raka, en riktig besvikelse!
På kvällen gick vi ut å käka och tog ett snack på rummet, vi va alla överens om att morgondagen skulle göras helt tvärtom, inte ens samma frukost! =) Efter en mysig kväll och en natt med en nattvandrare i rummet och en gapskrattande Carin så smällde vi i oss lite frukost och struntade i promenaden då allt skulle göras tvärtom. Uppe på rummet sen satt jag, Lisa, Carin och Anders och slappade framför tv:n när fyra galna tallibaner attackerade rummet beväpnade med kuddar. Först satt vi mest förvånade över händelsen men sen gick jag och Carin till motattack, kuddar flög och även människor...Jag och carin vann såklart och de fyra trötta motståndarna fick lägga sig ;)
Därefter åkte vi till hallen där vi skulle möta IKSU. Uppvärmningen, inbollningen och inspike kändes mycket bättre idag och det kändes som det skulle bli vinst. På plan va det lugnt och vi började känna igen oss igen.. Första setet tappade vi lite i försvar och kom aldrig riktigt till anfall men de tre följande seten kändes allt kanon. Alla jobbade på alla bollar och vi vann därefter med tre raka!
Nu är det vinst mot Sundsvall som gäller den 8:e, vinner vi då vinner vi serien och går därmed till allsvenskan, håll tummarna people!

It´s not over til it´s over..

Övernaturliga eller dopade?

Så här bra får det tydligen inte gå för ett lag.. när vi tränade som bäst ikväll kom en man in.. han påstod sig vara från svenska idrottsförbundet och va där för att göra ett dopingtest på slumpvis valda spelare.. Först började vi skratta men han visade sin bricka och såg rätt allvarlig ut.. Så halva laget fick göra ett kisstest! =)
Det ser nog rätt konstigt ut i papprena när en division två lag går upp i ettan och är snart på väg upp i allsvenskan! antingen måste vi vara dopade eller så är vi bara övernaturligt bra! =)
Men om dom hade sett hur vi svettades på försäsongsträningen och hur vi kämpar tre kvällar i veckan på träningarna så skulle nog ingen betvivla oss.. Vi äääär onaturligt braa =)
Några har visserligen hoppat onaturligt högt den senaste tiden...hm.... ;)

image257

Go girls!!

Imorn bär det av till Umeå, vinner vi i helgen så blir det allsvenskan efter jul! =)

Goooo Sätra!!

image256

yess!!

Jag tänker skryta nu om jag får..och det får jag..för de e min jefla blogg!!
I helgen var Sätra så sjukt bra på hemmaplan! I lördags vann vi mot topplaget Skellefteå och spelade hur bra som helst, allihopa! Precis allting fungerade och det har aldrig varit så kul att spela. Jag hade gåshud större delan av matchen!
Efter matchen begav jag och Neil oss iväg till sthlm för att fira Mia som fyllde 25, de va en hel del människor som va där för att fira henne... rätt intressant att gå på fest nykter, intressant men aldrig mer..
Halv två åkte vi tillbaka till Gävle och va väl hemma tre på natten...en fullis å en sportig nykterist =) Volleybollen har verkligen förändrat mitt liv ;) Aldrig har jag väl varit så vuxen å klok! =)
Sen på söndagen va det upp igen för att ladda inför match mot Norsjö, och åter igen gör vi en tokbra match, få misstag och väldigt rent snyggt spel..
Imorse när jag kom till praktiken fick man gratulationer och lite fniss åt den sjukt snygga bilden som var på mig i tidningen..
http://www.arbetarbladet.se/index.php
Mamma mejlade just och talade om att hon just nu höll på att tapetsera sitt kontor med artikeln =)
Nu är vi väldigt nära allsvenskan, såååå kul! =)

Idolbild bifogas...

image255

nyfiken i en strut..

Det bästa jag vet är att titta in i andras hem, se hur dom lever, hur dom inrett och fundera på hur det skulle vara att bo där. Om man kunde knacka på hos folk och be att få komma in och titta utan att bli misstänkt för att vara en total knäppis så skulle jag gärna göra det tråkiga torsdagar som denna. Det finns några hus i Gävle som jag är speciellt nyfiken på, många av villorna i Villastan t.ex. helst de med höga murar som man får stå å hoppa utanför för att få en glimt av. Tänk om titthål i dörrar kunde vara till för de som gick förbi, om man kunde vända på dessa och göra dom en aningen större, va mycket roligare det skulle vara. En bra uppfinning är juh hemnet.se Där kan man titta in i lägenheter och hus och fantisera utan att bli tagen för en mupp. Jag hänger på hemnet mest hela dagarna nu, mest tittar jag på boenden i Uppsala trakten.. joo jag funderar på att byta stad, det som håller mig kvar är volleybollen, och vänner såklart, men fundera får man.. och drömma får man... de lägenheterna jag tittar på ligger ändå bortom prisklasser i min riktiga värld..


image254

njuut...njuuut people!

http://www.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug


Nu är det mycket volley..

Hela mitt liv verkar kretsa runt volleyboll nu.. mamma ringde för att kolla när vi kan ha "lilla julafton" 17 december är min första lediga helg! Men lika glad för de e jag... =) Det är ju sååå kul just nu. Om vi bortser från matchen i fredags så rockar vi fett på plan och att spela är det enda jag vill göra just nu. Har i stort sett glömt bort att jag pluggar, vi går dit och visar upp oss en gång varannan vecka bara =)
Mellan matcher och träningar ligger jag mest i sängen och kollar på Vänner, Ellen de Generes... Det här vädret gör att man helst bara vill ligga kvar i sängen om dagarna.. vore det inte för hundarna skulle jag nog inte sätta min fot utanför dörren dagtid.. Äta är mitt andra intresse... snart bildas nog en stig mellan sängen och lilla köket.. ja jag äter i sängen.. det smakar bäst där...
I helgen fyller Mia 25 och vi ska åka dit å fira henne och titta på deras nya lägenhet..det blir en snabbvisit i sthlm då vi har match lördag och söndag... såklart! =)
Om sju timmar är det träning...jihooo! =)

fredagkväll...

Har varit på snabbvisit i Östhammar jag och Jonna, gjorde en intervju till vår uppsats och så visade jag Jonna min hemstad.. hon va mäkta imponerad över allt vi hade...Coop, gokart, sibylla..you name it! =)
Va en sväng till systemet när jag kom hem och nu sitter jag bara å stirrar på vinflaskan, så good den ser ut! men den ska få stå där å se god ut till Lisa och Anders inflyttningsfest imorn...rock ´n roll! Hjälp vad jag längtar!
Ikväll blir det träning och sen ska jag till Jonna, antingen ska vi ner på interpol en sväng eller så blir det hemmamys med en film =)
Neil kom hit med en present innan han åkte till USA, en juicemaskin!! Precis en sån som dom hade på hotellet i Skellefteå... så nu är bordet fullt av apelsiner, här ska göras färskpressad apelsinjuice!! yuuummie!
Nej om man ska laga nåt.. pasta kanske..eller sallad...en macka?....med apelsinjuice såklart! =)

Klä ut sig..

Att klä ut sig måste ju vara bland det roligaste som finns, tur att vi har kopierat halloween från usa. Påskkärring är man juh lite för gammal för men på halloween får alla åldrar en chans att spöka ut sig. vissa väljer att leva ut sina sexiga fantasier och får tillfälle att gå halft om halft naken... mängder av sexiga häxor, djävular och sjuksköterskor drar fram dessa tider... Vissa väljer att framkalla ett skratt... Ett år valde jag att klä ut mig till pumpa, den va bra, orginellt med en stor orange dräkt och lite löv som prydde mitt huvud, svårt att dansa i bara...

Det jag skulle komma fram till var att vi hade sketskoj för ett antal helger sen hos Josefine och Petra då jossans kartong med militär grejjer åkte fram på förfesten... grymt snygga va vi och äntligen har Jossan laddad upp bilderna...

     

Höger om marsch!

RSS 2.0