Jag sticker över Atlanten en sväng..

Imorn ringer klockan fem, då är det bara att masa sig upp och bege sig till Arlanda, därifrån vidare till Amsterdam, vidare till Detroit och till sist vårt kära Raleigh! Jag och Neil landar först, syrran och Martin kommer senare.. jag ska få hämta dom i Neils pappas "Truck" Det är amerikansk storlek på den, dvs XXL och därav inte lätt att fickparkera, men man känner sig som king of the road! Sen är det semester och fun fun fun i två veckor!!

Neil fyller år nästa helg, och då blir det poolparty al la american style! =) Neil fick sin present idag, en tavla målad av världens bästa konstnär som jag dessutom råkar jobba med... den kvinnan kan verkligen måla!


Alone time - fuck that!

Neil är iväg på xbox kväll, jag har då tid för mig själv, det är juh skönt. Äntligen kan jag prata för mig själv, äntligen är det ingen som hämtar dricka och masserar min rygg... äntligen får jag ta hand om två veckors tvätt själv!! Nej egentid är ett dumt påhitt, en ursäkt för alla tv-spelsnördar att få komma iväg..." men älskling, då kan ju du ha lite egentid"  -Tack så jävla mycket!


Törstig är jag med.

Jobbe..

Jobbet är i full gång, alla våra grabbar är tillbaka och vår tuffa tjej likaså! Det är hur kul som helst, även om jag skulle kunna börja grina för att jag är så trött när jag kommer hem så vaknar jag glad varje morgon och cyklar i full fart iväg till jobbet.. Hur ska jag orka hela livet undrar jag många gånger.. men jag kanske får stå ut med tinnitus, krokrygg och rynkor vid trettio, det får va så, det får gå... för jag älskar´t!

Ikväll är det korvgrillning hos Marre och Martin på schemat, därefter fotboll... vi får se hur länge jag kan hålla ögonlocken öppna...vaknar väl till vrål då å då...."goooo Zchlaaaaataaan!"

Off I go

Det börjar dra sig mot sitt slut..

Snart är sommaren ett minne blott, snart är det mörkt och kallt och flera månader av väntan till nästa sommar, det är en aning deprimerande! Räddningen just nu är USA resan om tre veckor, jag har blivit lovad värme och sol!Vi var ute på sjön igår och sola och bada, säkert årets sista tur med båten, men sjukt härligt var det!

På kvällen drog vi in till Öregrund, till Roslagsloppet, det är en festlighet där en hel hög med männsikor ser loppet som en anledning till att bli dyngraka och slåss om de får chansen.. Efter att ha använt ordet "Stick" till en kille som försökte tränga sig i kön blev jag kallad både fitta och främlingsfientlig, blev ett jävla liv och viftande med armar.. Vad gjorde jag för fel? Det känns som folk går runt på tårna och gärna hittar anledningar till att bli sura och kanske tom få veva till någon! Skärpning!

Inte träffa jag på Sara heller som var mitt mål med kvällen... buäää..

Crayfish

Ikväll gjorde vi testet i goda vänners sällskap... Vi tog tre paket jumbo, alla var goda men en blev en klar vinnare, nämligen Icas Jumbokräftor...så nu gott folk kan ni sluta klia er i skägget vid frysdisken, bara å grabba en icas och hem å sörpla me er!


RSS 2.0