Jag må vara en upptagen kvinna..

Sen sist har jag:

- Slutat röka helt och börjat snusa
- Spelat Uppsala cup, vann mot Sundsvall, det enda viktiga..
- ------- haft minnesförlust
- Sagt farväl till min älskade morfar
- Vart på jockes 25 års fest...rock n roll!!
- Blitt utslängd från Svenssons
- På sanning RÅKAT beställa kläder från nelly
- Förlorat en bra vän till Söderhamn (hur kan man välja att bo där??)
- Haft mardrömmar så jag börjat böla
- Börjat min praktik


image212

Poliser lööööv me!

Nu har det hänt igen, jag kommer alltid undan hos poliser... varenda gång...

Gång 1 - Kör utan lysen, utan körkort och med två öl i kroppen i USA, jag förklarar för polisen att jag kommer från Sverige (som min värdpappa tipsat mig om) och jobbar som nanny... han ler lite och säger åt mig att köra vidare...

Gång 2 - Jag kör i 110 på 70 väg, poliserna försöker få in mig på deras fartpistol men misslyckas antagligen och jag får bara ett ajjabajja-finger =)

Gång 3 - Jag kör hem efter en hård kväll från Laila (drack till 6 på morronen) klockan 12 på morronen och hamnar i en alkoholkontroll, jag får blåsa, men inget händer, får blåsa igen (eftersom han antagligen känner att jag luktar sprit) men inget händer så jag får åka vidare... =)

Gång 3 - (Ikväll) Jag kör hemifrån och kommer halvvägs på att jag glömt körkortet, men hur ofta är det körkortskontroller? Jo just ikväll! Jag vevar ner rutan, drar på mitt bästa leende, viftar febrilt med ögonfransarna. Polisen frågar om jag vet att det är 600 kronor i böter, och det vet jag såklart...men jag brukar aaaalltid ha med mig körkortet annars... får ett leende tillbaka och ett "ok för den här gången då"

I feel loooooved! =)

image211

onsdag..

Har jobbat idag med mina älskade knoddar.. vi har varit på utflykt, plockat lingon och blåbär, byggt sandslott, haft cykeltävling och en hel massa annat lajbans! =)
Nu sitter jag och samlar energi till att ta tag i disk, matlagning, städ och tvätt...för att senare bege mig hem till jonna och plugga.. och förhoppningsvis ska jag hinna hem till jossan en sväng me..

Ska hem till östhammar på fredag och säga hejdå till morfar, visste inte att man kunde göra det sådär innan begravningen, men jag tror att det kan kännas bra att få en stund för sig själv..

I helgen sticker vi till uppsala och spelar cup, är sex spelare bara en dag och sju den andra, så det kan bli lite tufft...inga skador tack!

Nej om man ska sätta igång då... pust och stön!

lugnet efter stormen..

Efter en dramatisk helg känns det som att denna dag blir en dag kvar i pyjamasen =)
Förutom en känslomässig berochdalbana har Carin och jag haft det jättemysigt, vi har tagit långpromenader med Abbe, bara legat å myst i min lilla säng och festat som rockstjärnor! =)
Lördagen slog vi runt ordentligt.. först satt vi här och förfesta med Joel, för att sedan flytta vidare festen till grannpojkarna.. Abbe minglade friskt här i huset! =) Inne på HB satte vi oss först ner med varsin drink, när jag sedan gick för att beställa mer strawberry daquery (som jag förövrigt misstänker att jag spenderade alla mina pengar på) tappade jag bort alla dom jag kom med.. Tur att jag hittade på Eken, Peter och Asp.. vi röjde runt på dansgolvet och Eken och jag minglade runt en del när vi inte letade efter den försvunna Carin och den försvunna Joel.. När det va dags för hemgång fick jag tag på Carin nånstans, hon hade tappat bort brickan som hon bestämt skulle ta hand om då jag va så slarvig!! Förutom den hade hon tappat bort pengar och kort och satt utanför för att spärra allt... Jag gick ner i garderoben för att, som så många gånger förr, stå kvar till sist och vänta på min jacka.. vakterna och garderoben har himlans roligt åt mig numera och vill ge mig en egen krok där i garderoben...ingen dum idé! =) Efter en lång stunds väntan frågar han i garderoben om jag har nåt i fickorna..."näää tyvärr" säger jag...jo men nåt har du väl, säger han...har du ett djur? frågar han... trött och förvirrad står jag och ser frågande ut några sekunder innan jag utbrister "baaajspååååse, jag har en baaajspåse i fickan!!" Stolt över min erövring går jag ut för att hitta på Carin, men hon är spårlöst försvunnen...jag anmäler självklart försvinnadet hos en polis som står utanför...ger honom beskrivningen "tjej med brunt hår och stora tuttar" och tvingar honom att skriva ner det så dom kan börja leta.. jag får låna hans telefon och försöker ringa, men inget svar..men strax därefter hittar jag en slagen hjälte lite längre bort... Carin försöker övertala mig om att jag inte vet vart jag bor, hon är bestämt säker på att jag bor åt ett annat håll.. jag lyckas få med henne åt rätt håll iaf och väl hemma däckar hon på sängen och jag blir utelåst! ...På morronen vaknar två prinsessor med ångest och lite illamående... vi ligger kvar i sängen halva dagen och bara garvar åt livet.. Carin går på eftermiddagen upp och rotar runt lite i kjolfickan...DÄR! låg visst kort och pengar! Väldigt otippat, hur kunde hon glömma att titta där? ;)
Följer sedan med en sjuk Carin till sthlm, jag får köra medans carin sitter grön i ansiktet brevid mig.. i sthlm blev det söndagsmys! =)

Party like rockstars!

 

....

Som ett slag i ansiktet kom verkligheten ifatt mig..
Det gör ont, så jävla ont!
Men nu är det över på riktigt.. ibland måste man slå i backen resa sig upp å gå vidare..
Nu vandrar jag vidare och längre fram kanske jag kan vända mig om och le men just nu blickar jag framåt..

En bra dag..

Vaknade utvilad men med två hundar som trängdes med mig i sängen...hade inte jag kastat ner dom på golvet under natten? Ok, lite gosigt va det med två pälsbollar som va sådär sega å bara ville gosa när dom vaknade =) Tog en snabbdush, klädde på mig och sen begav vi oss ner till Boulognen.. hundarna ville såklart bada och efter dom badat brukar dom få spel och vilja springa runt runt.. och eftersom det såg så kul ut så hängde jag på i leken.. En gubbe på gräsklippare hade väldigt roligt åt oss där vi halkade runt i det våta gräset =)

Om cirkus fyra timmar kommer min Carin, hela fyra dagar får vi tillsammans! Åå vad mysigt det ska bli.. hon, jag och Abbe (stor Rottweiler) ska trängas i mitt krypin men det blir kanon, vi får låtsas att vi campar! =)
Innan hon kommer är det en massa som ska fixas så det blir en sväng till Valbo snart. Mat, present, alkohol ska inhandlas och kanske kanske en väska till Mirre =)

Life is goood...


Morfar

Morfar somnade in i eftermiddags, först kom en lugn känsla.. det va ju det han ville de senaste fem åren, nu slipper han lida och även alla runt omkring..

Jag vill minnas dig, morfar, som jag minns dig för 7 år sedan och längre tillbaka, jag vill minnas dig som du var innan du blev sjuk..
Jag vill minnas hur du stog med öppna armar på verandan när vi kom för att hälsa på
Jag vill minnas hur du alltid kallade mig för "Mejram"
Jag vill minnas hur vi delade en skål med rädisor på sommaren och hur du viskade hemligheter i mina öron
Jag vill minnas när vi satt i hagen och kelade med fåren
Hur du lärde mig äta både stensöta och koda
Men mest av allt minns jag hur du alltid trott på mig och den sanna kärlek du alltid utstrålat
Du har förgyllt mitt liv och min barndom
-Jag älskar dig morfar-

sov gott..

image208

I´m alive!!

Jahapp, hur sammanfattar man två veckor... ett sätt är: Bulgarien - sol - fest - brun ------> Sverige - kallt - sjuk - blek

För att utveckla det lite mer så...
Bulgarien var juh sjukt kul, hotellet va underbart.. det var en modern variant av hotellet i dirty dancing.. Där anordnades vattengymnastik, danslektioner, vattenpolo, tennis, volleyboll, lekar...you name it! Vi medverkade inte i mycket, vi hängde mest i poolbaren och drack drinkar eller så hängde vi över buffé bordet..Tog ett tag innan man fatta att allt va gratis och att man faktiskt kunde slänga de man inte tyckte om och ta en ny =) All inclusive utnyttjades till fullo... vi såg inte skymten av stranden då vi hade det så bra på hotellet tyckte vi =) jo en natt va vi där föresten, men då va de mörkt!
Hotellet invaderades samma dag som vi kom av ett fotbollslag från Israel, dessa vart snabbt våra polare.. våran interntelefon ringdes varm hela veckan kan jag lova =) Vi festade en hel del ihop, sen på natten, när våra barer stängde på hotellet begav vi oss iväg till Fenix, en svensk bar utanför vårt hotell...där spelades "båten Anna" "markoolio" och "sommatider" dygnet runt...ett jäkla drag va det och de va där man kom igång innan vi drog vidare till klubben Lazur som låg mitt på stranden.. shit va kul vi hade där varje kväll..träffade folk från hela världen och dansade oss svettiga till sju på morronen, blev det för varmt hoppade vi i poolen som låg ute på terassen, hur underbart som helst att bada mitt i natten =) Sedan på morronkvisten tog vi en kycklingkebab och gick tillbaka för att sova ett par timmar på hotellet... vaknade varje morgon av hotellets egen låt som alla dansade en speciell dans till och killen som gick runt och skrek "waaaaterpooolo" Då va de dags å gå upp...beställa in två stora glas vatten och två stora cola...lägga sig i solstolen och invänta lunchbuffén.. Efter den mådde man tip top igen och kunde bada och dricka till senare eftermiddag då vi alltid tog en liten siesta..sen va de dusch, middagsbuffé, förfest med fotbollskillarna och så ut på Fenix å Lazur igen....så här såg dagarna ut i en hel vecka...dvs uuuunderbaaara! =)
Svårt att beskriva hur kul vi hade.. förutom ett nära överfall, en elchock och en bruten tå så va veckan perfekt! =)
Kameran låg tyvärr mest på rummet, men några bilder på hotellet blev det...

                         

Efter denna vecka har jag varit konstant sjuk och inte kunnat träna, så kroppen mår skit...
Idag är det lite bättre, så jag tänker träna fastän kroppen säger ifrån....tyst kropp tyyyst!!

Lite tätare uppdateringar hädanefter...promise!

RSS 2.0