uppdaterar lite bilder...

Lite bilder som Anette skickade över från två av våra galna kår-kvällar! =)

                 

Anette ska börja spela volleyboll med oss så detta var en del av inskolningen =)

lite bättre..

Nu får jag prata med Neil iaf, och det känns skönt att få höra hans röst, även om allt fortfarande är ovisst och nervöst så blir jag lite lugnare...

Några andra saker som gör livet liite bättre..

1. Carin och Josefines 25års fest på lördag
2. Får nycklarna till min nya lägenhet imorron
3. Klänningen och bikinin som jag ville ha från la redoute är på rea så dom är påväg hem till mig nu =)
4. Jobbet är klart och jag ska börja om två veckor
5. Mina favvojeans ska efter två år äntligen in på lagning =)

Tänker nog fira med sushi idag!


13 dagar...

...så länge ska jag behöva vänta innan ett besked kommer, i 13 dagar ska jag behöva plågas. Kan livet bli värre nu? Kan inte någon ge mig ett piller så jag somnar och vaknar upp när allt är över..


Det som inte fick hända hände..

Samtalet som jag inte ville ha kom.. gråten kommer aldrig ta slut.. och oron kommer förfölja mig dygnet runt nu..
Kommer aldrig förlåta mig själv för hur jag betett mig, nu finns det bara en person i mina tankar och bara en person som jag kommer bry mig om och stötta.. Jag är beredd att göra allt..
Kom tillbaka..






No words..

...........................

På begäran av en trogen läsare..

...så lär jag uppdatera! Skönt att höra att det finns någon som läser och som blir nervös över att inte veta vad jag gjort den senaste tiden ;)

I onsdags satt jag som en zombie hela dagen (minus ett par timmar på beachvolleyplanen) för att bli klar med mitt PM. Då jag är en tävlingsmänniska så älskar jag att vara ute i sista minuten, och tävla med klockan kan vara rätt spännande!
Arbetet skulle vara inne 00.00 och medan jag satt och skrev i min pyjamas så messade Anette och stressade på mig så att jag kunde gå på lilla vall med henne, 22.45 blev PM:t klart och jag skickade iväg ett mess till Anette för att tala om att jag kom. Drog på mig kläder, lite mascara samtidigt som jag hällde i mig en öl, världens kortaste förfest blev det! ..På cykel och med ännu en öl i handen for jag iväg till skolan, där möttes jag av två halvfulla tjejer.. inget inträde var det och när jag gick för att beställa en cider så blev glädjen stor.. 8 kronor fick vi betala!! Det kallar jag tunntömning på riktigt..tom så man skulle kunna bjuda nån på dricka! =)
Efter lilla vall blev det efterfest, började rätt bra, mycket folk och jag fick öva på min italienska.. Jag insåg efter onsdagsnatten hur dålig jag är på namn, efter att ha frågat samma person vad den heter sju gånger så blir det lite pinsamt och så går den vid namnet "du" eller "hörrö" eller så döper jag om personen till ett mer passande namn.. Måste lyssna bättre.. Festen dog ut rätt snabbt och när några började somna insåg vi att de var dags att dra vidare... Stjärnan Miriam hade såklart tappat bort cykelnyckeln så det blev till att gå..

Igår hade vi möte om hösten och division ett, dök upp lite nya spelare, bla Anette! =) Hoppas inte Stefan skrämde iväg dom när han berättade om försäsongsträningen, blev själv alldeles matt bara av att lyssna, men de e bara å bita ihop för i år ska det satsas!

Idag blir det lite födelsedagsshopping på stan.. helgen består av grillning, hundutställning och en å annan öl =)

Hoppas du kan slappna av nu Petra ;)

droppen...




image482


Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

Things that should be hanging in my closet..

Måste måste måste ha..

     

Lite solbränna med så kan sommaren börja... =)

helgen..

Syrrans födelsedag började tokbra, Marre och Martin gjorde två riktigt goda smörgåstårtor..

  Dessa inhalerades av nio hungriga monster på ungefär tre minuter..

Några av dom skyldiga..      Mest skyldig...

Brorsan hade skjutit en rådjur i veckan så senare på kvällen blev det rådjurfilé med potatistoppar och världens godaste sås, helt sjukt gott!
 Pappa fixar biffen!   Några väljer att inte hjälpa till!

Efter några lass med öl och några liter vin så började tävlingshornen sticka ut och vi traskade ner till bowlinghallen för att mäta våra krafter..
 Kärisar!                       Martin kollar sina krafter..   

Olika stilar...
       Strike!!

      

Efter bowling var alla fortfarande tävlingsugna, så hemma igen åkte korten, ölen och pengarna fram..
 Behöver inte skylta med några resultat men jag kom först i säng iaf... =)


Dagen efter blev det en tur till Öregrund, mjukglass och promenix på klipporna..
   

Helt ok helg! =)


Östhammar..

Är ute i Östhammar i helgen, här kan jag skriva PM i lugn och ro och inte bli frestad av utgång och annat skoj. Har inte fått så mycket gjort på hela veckan som jag fått på några timmar här ute, lite draghjälp har jag av syrran som sitter i rummet brevid och skriver för fulla muggar.. Hon vill väl ha ledigt imorn när hon fyller år =) Japp imorn blir det kalas.. smörgåstårta och rådjursfilé blir det.. ja inte tillsammans såklart! =) ..Sen va det prat om bowling på kvällen..
Mamma är på semester med sina brudar den här veckan, det märks när vi försöker organisera oss här hemma, vi springer mest runt som yra höns och undrar vem som ska göra vad, och när, och hur! Nu har alla fått mat iaf och sitter lugnt ner..
Lite fiske ikväll kanske..



Förra årets rekord..trodde ni inte om mig va?

it´s all about food...

Hem till Jonna å leka ikväll, hon bjuckar på mat, jag bjuckar på vin =) Vi har varit himlans flitiga i bibblan idag så vi förtjanar det.. när vi inte pratar eller äter går hjärnorna på högvarv!..Igår åt vi jordgubbar när vi plugga..idag åt vi choklad!..ska sova hos Jonna ikväll me... mm mysigt va?
Imorn ska jag äta nyponsoppa och glass med Petra.. de e juh sjukt gott! Ojj vad jag längtar! Osso ska vi ha sånna där knapriga saker i soppan me! =)


gaffelkam...

En hel massa tid hade jag imorse innan jag skulle på jobbintervju..gick och strosa lite...borsta håret gör jag innan jag åker tänkte jag och satte mig med mitt skatbo vid datorn..när det va dags att gå gick jag för att hämta el borsto in el väsko...men näää där va den inte! Paniken började spridas och jag sprang runt och letade efter något borstliknande..I väskan rotade jag fram en plastgaffel som skulle vara till en sallad...de va de mest kam-liknande jag hittade och det fick duga som borste idag! Helt sjukt vad fantasifull jag är! =)
På jobbintervjun gick det tokbra, hon hade ringt mina referenser och med ett ord hade hon sammanfattat vad dom sagt... "TOPPENTJEJ!" men de visste vi juh alla redan...
Ska antingen jobba på korttidsboende eller som vikarie på fyra olika gruppboenden, de e sjukt men jag längtar efter att börja jobba, inte så mycket efter sommar och värme utan mest efter att få jobba =)
Nej om man ska ta tag i sitt PM då...
suck å stön!!

för alla er som trodde jag va 18...

Gjorde testet på www.vuxenpoang.com   och resultatet...

Namn: Miriam
Datum: 2007-05-14
Ålder: 25
Vuxenpoäng: 14.8
Uppskattad ålder : 27

27!!   jojo...ni ska se mig torka av en diskbänk...

Om inte...

Ok, jag vet att det är osportsligt att skylla på domaren, ännu mer osportsligt att kalla henne fula namn och inte tacka för matchen.. jag vet allt det där...men i söndags sket jag och resten av laget fullständigt i det! I volleyboll fååår man inte hålla i bollen och sen slänga den över nätet, de e fan regel nummer ett.. och när det skiljer två poäng i avgörandet så lär domaren va me lite.. hon snuvade oss fan på en chans till semifinalen..och finalen som de va meningen att vi skulle spela i år! Jag vill fan ta en spade å gräva ner puckot med visselpipan!
Kul de va å dusha å packa ihop för att åka de massa milen hem när man egentligen va toktaggad och ville inget hellre än att fortsätta spela... AAAHHHRGGGHH!

Ok, nu har jag skrivit av mig nu ska jag tänka på allt de roliga som va i helgen istället, lördagen vann vi juh faktiskt alla matcher och på slutet spela vi tokbra, och kul är det att åka bort med alla brudar en hel helg me! =)
Nu måste någon skicka korten till mig så jag kan uppdatera med lite bilder...

Resan ner...

          

spela spela...

            

på stan..

  

slagna hjältar..

        





Mot Göteborg!

Idag far vi till gbg för att spela Kal och Ada cup, det blir säsongens avslut, och förhoppningsvis kommer vi hem med medaljer hängande runt halsen.. blir det en fjärdeplats i år igen kommer jag att deppa ihop! Alla har väl läst om oss i GD idag hoppas jag? ;)
Nu ringde dom från vård och omsorg precis...antagligen har jag jobb nu i sommar...jabbadabbadoooooo! =)

Look-a-like?

Det händer då och då att någon säger "vet du vem du är lik?"...och ja nu vet jag vem andra ibland kan tycka att jag är lik, men själv ser jag inte mycket likhet..nu har jag suttit och försökt hitta likheter och det enda jag kan se är att vi båda har rätt stora kindben =)
Kanske om jag har en riktigt bra dag och Mischa har en kass bakisdag!
Jämför själva...

   

  

  

Jättefin är hon iaf... =)

längtar efter bullarna..

..Inte bullar med socker på.. utan miiina bullar.. med päls på!.. Klarar inte att vara utan hund så här länge.. ringde pappa i måndags å sa att jag ville komma och låna dom ett par dagar men då har den jäveln hyrt ut dom till morbror och hans fru. Jag får på riktigt ont i hjärtat och funderar på att åka tio mil bara för att hämta hit en åtminstone!... Jonna har lånat hennes föräldrars så tanken var att jag skulle dit för att få en liten hund-dos, men nu ska vi äta smörgåstårta ikväll.. och det är juh inte helt fel de heller =)
Carin och jag har suttit i telefon och pratat om hundar hela morgonen, den lyckans osten har juh en egen liten bebis...eller ja inte så himlans liten.. en rätt gigantisk Rottweiler, galet fin! =)
Jag vill meee ha en egen, bara en då..eller två som dom har sällskap..

Men huuur söta är dom inte dåå???

                                         

bara massa bla bla..

Mycket att tänka på nu, mest oroar jag mig över jobb till sommaren, därefter allt skolarbete som ska göras, mitt liv är som lite rörigt just nu.. känner mig lite som en zigenare.. men när jag ser ljust på det känner jag mig mer som en backpacker..haha =)
måste komma iväg till australien i jul, måste ha nåt att se fram emot..

Förlåt lever..

Igår kom brorsan till stan och självklart ville han dricka drinkar genast när han kom.. jag hade inte rikitgt kommit över fredagen men som syster lär man ställa upp ibland, det är verkligen inte var dag som han kommer!.... Neil, Luke brorsan och jag satt å prata strunt tills klockan blev tolv och vi kom på att vi skulle gå ut.. efter en hel massa drinkar tjatade jag hela vägen ner om att jag aldrig blev berusad.. väl inne på hang loose och efter att brorsans visakort blitt svettigt så sa det bara pang!... och väl hemma låg jag som förlamad, nu är det nog med sprit för ett tag, nästa helg blir det juh Göteborg och Kal o Ada cup och helgen efter det är det student SM så nu ska jag återgå till seriös idrottare ett tag =)
Fick ännu en tjejs telefonnummer igår, brorsan blev toksur för att jag får fler nummer av tjejer än vad han får... toktrevlig va hon iaf! =)
Träffade en kär lagkamrat inne på hängan me..

Idolbild bifogas för er som vill klippa ut..


bling bling..

Huvudvärk och ingen cola  :( Sista drinken kanske va lite onödig, även om den va tokgod och gjord av världens bästa Tobbe =) Bling bling kvällen blev lite av ett fiasko, tyckte lite synd om killarna på scenen när publiken bestod av endast sju yo-yo-killar.. Marre och jag gjorde ett tappert försök att få igång dansgolvet, tror vi hade roligare här hemma när vi spela geni...

bästa kommentaren: -hur avslutas meningen "ingen reklam tack men gärna...." ?
                                      - "eeehh....IKEA-katalogen!"

Nu sitter man och pluggar, marre gick till bibblan vid tio den tokan så jag kände press att jag också borde göra något..

Ikväll kommer brorsan hit, vi ska äta lite mat och dricka drinkar tyckte han..tyckte inte jag just nu...men vi får se ikväll sen! =)

Back to work..

Kåren ikväll..

Jag och syster ska dricka oss sådär fulla som bara vi kan bli =) Ska försöka hålla rätt på allt jag äger inklusive mig själv.. bling bling tema är det ikväll...mitt tema blir mer trash trash..
Uppdaterar imorn..

Hejdå tår..

Känseln i tårna har försvunnit...orsak: två timmars beachvolley i bolougnen... bot: tre par sockor..
Om två veckor drar Petra och jag iväg på student sm så nu gäller det att träna, tog med mig en boll hem så att jag kan öva lite =)
Flyttade till Midgård idag, trivs rätt bra här, lite ensamt bara.. Men det ska bli skönt med två minuters gångavstånd till skolan imorn bitti =)
Köpte en ny mobil idag, en roooosa =P så nu kan ni börja ringa igen people, de har vart alldeles för tyst ett par dagar, gillar inte att inte vara kontaktbar, de va därför jag nästan hoppade upp och kysste telefonkillen när han sa att han kunde öppna mitt abbonemang med en gång!
Nu ska jag glo på tv..
later..

Salsa queen!

Igår va vi i Uppsala då å fira valborg, va först hem till Micke och Catherines nya superfina lägenhet! Tog lite att dricka där och sedan bussen ner till ekonomikum parken.. Efter en kebabrulle spana jag in Anna och Josefine, blev så glad så jag sladda runt på en pizza som låg på backen.. sen satt vi bland sopor och fulla ungdomar och hade himlans trevligt.. konstigt hur man kan välja en plats som denna för att ha picknik, musiken från scenen vet jag inte om vi kan kalla musik, utsikten va bedrövlig och sopor kom flygandes i ansiktet hela tiden..men det trevliga sällskapet vägde upp!
När vi intala oss själva att vi va för gamla för sånt här så tog vi bussen tillbaka till lägenheten, drack goda drinkar och åkte sedan till grillfesten..vecklade ut det som vi trodde va en flintastek men som visade sig vara ett stort stycke revbensspjäll! denna tog upp halva grillen... Himlans gott även om ät-tekniken inte va någe vidare..kanske berodde på att det som fanns kvar i bestickväg var en stor macheta kniv och en pytteliten gaffel...
När vi senare bestämde oss för att gå ut (ca 10 minuter efter att hela världen även dom bestämt sig för det) så travade vi iväg till BJs, efter en timme kö, lite kärt återseende, lite onödiga bråk så insåg vi att vi nog inte skulle komma in förän på morgonkvisten, så hela packet, inklusive en riktigt packad, drog vidare för att leta efter en mindre kö.. när vi till slut hittade ett ställe och kom in visade det sig att de va "Salsa night" där... tokbra tänkte jag för jag råkar vara en stjärna på just salsa =P ...Alla fyrtiofem mexikanare måste ha sett hur duktig jag va för sen skulle alla dansa med mig, helst alla de som va under 1,50 lång me!
Efter att vi dansat oss svettiga prutade vi ner ett par korvar till ett pris som fortfarande va för mycket för en sketen korv.. 30 spänn för en korv! Sick!... Vi somnade sedan gott på soffan och vaknade till doften av amerikanska omeletter! =) Nu sitter man här lite mör efter en helg, som har inkluderat en hel del alkohol ,och har ångest för allt de som man borde ha gjort i istället.. men men..det är mogondagens problem!
Imorn flyttar jag till Midgård, himlans bussig kille syrran har, han är guld värd!

Roligaste fyllegrejjen: När en full karl som ska kissa i en buske, ställer sig i dykställning, tar ett djupt andetag och håller andan innan han gör ett djupdyk ner i buskarna! Trodde jag va en duktig buskdykare...men jag har mycket kvar att lära insåg jag.... =)

   Jag är delvis skyldig till detta slagfält..tror jag glömde en halv kebabrulle..

RSS 2.0