Mamma - mitt uppåttjack

"Jahapp ska jag börja med badrummet?" säger mamma och slänger av sig kläderna och på med skyddshandskar, två sekunder senare står hon i mitt badrum i bara underkläderna och skrubbar med citex. Där började det..
Lite senare står kvinnan, även kallad supermamman, i köket och mjölet yrde när hon bakade kärleksmums, krabbpaj och kavring.. Jag råkade vid något tillfälle nämna att det var lite skitigt på golvet och VIPS står hon och dammsuger för att sedan rota fram skurgrejerna "Var har du såpa?, Vart är lilla borsten till dammsugaren?" hör jag henne ropa där jag sitter på min stol och känner mig latare än någonsin, Mattorna flyger ut ur huset liksom hundarna och jag förvånas över denna kvinnas energi! Hundarna tar hon sedan ut på promenad, hon putsar och fejjar och nästa gång jag tittar ut genom fönstret står kvinnan med högtryckstvätt och skurborste och gör rent mattor!

Ja vad skulle jag göra utan denna underbara själ som jag hade turen att få kalla mamma? Igår kändes livet som ett svart hål och jag fick ångest över allt jag ville/borde göra men inte kunde. Nu sitter jag här och myser och är så nöjd över mitt rena hem och det luktar nybakt bröd i hela huset!

Påskpresenter hade hon med sig också, jag hade nästan glömt att det var påsk..



Nu förstår jag varför dessa kallas kärleksmums...


Kommentarer
Postat av: Kristin

Ja visst är dom underbara mammor! :-D Jag har oxå världens bästa mamma :-)

Kärleksmums är gött! föstår att det är segt ibland... men tänkt vad det kommer vara värt det när lilla Kayla ligger i din famn och du får snosa och pussa på henne :-) kram vännen!

2011-04-21 @ 20:41:06
URL: http://ekens.blogg.se/
Postat av: Josefine

Rayban solglasögon till salu. Svarta Wayfarer. HELT NYA med alla tags kvar. Nypris ca 1499:- jag säljer mina för 550 (frakt inkluderad i priset) FÖRST TILL KVARN... Kolla här: http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-svarta-rayban-wayfarer-rb2140.html

2011-04-21 @ 20:55:30
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: Linn

skönt att slippa ha den tyngden över sig! mammor är ju bara för underbara.

2011-04-21 @ 21:06:05
URL: http://karamelltanten.blogg.se/
Postat av: Mirre

Ja man har lite att leva upp till när man själv blir en =)

2011-04-22 @ 11:42:05
URL: http://mirrepirre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0