Här vare hi å här vare håå..

Vad gör man en tisdag kväll när man har en inflamerad handled som ska viiila? Jo man tar och möblerar om hela lägenheten! Jag såg en möjlighet att få bort soffan som en blockad när man kommer in i lägenheten igår och började därför kånka runt på alla möbler vi äger, hivade runt våran tjockscreen tv och två tons soffa till andra sidan rummet och idag fick jag vad jag förtjänade efter ett sånt klokt beslut... ont ont ont... Det blir nog inte mycket vindsurfing för mig i midsommar, kanske jag kan ta snålskjuts av nån annan som surfar? Bara sitta å glassa på brädan liksom med en drink i min friska hand, det funkar!
Imorn bär det av till Å-landet, vi ska ta mitt i natten färjan vilket betyder att festen får börja redan där, att det är taxfree på vägen gör mig lycklig och att dom dessutom serverar världens godaste räkmackor gör mig stört-glad!
Nu får Josefine vakna så vi kan planera inköpslistan.. korv, ketchup och en påse jordnötter låter som en förträfflig midsommar middag!
Skepp o hoj!

Kommentarer
Postat av: saja

oboj va de låter skoj med midsommar på Åland!

2008-06-18 @ 09:35:56
Postat av: Sofi

Hoppas ni träffade några glada älgar på Åland.

2008-06-18 @ 15:52:14
Postat av: linnea

hey my darling! så här fanns du? niiiice o läsa om vad du hittar på ju. blir så långt mellan uppdateringarna. men nu ses vi snart o det ska bli riktigt sweet. saknar dig:D puss

2008-06-24 @ 00:17:14
URL: http://linneagustafsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0