I´m alive!!

Jahapp, hur sammanfattar man två veckor... ett sätt är: Bulgarien - sol - fest - brun ------> Sverige - kallt - sjuk - blek

För att utveckla det lite mer så...
Bulgarien var juh sjukt kul, hotellet va underbart.. det var en modern variant av hotellet i dirty dancing.. Där anordnades vattengymnastik, danslektioner, vattenpolo, tennis, volleyboll, lekar...you name it! Vi medverkade inte i mycket, vi hängde mest i poolbaren och drack drinkar eller så hängde vi över buffé bordet..Tog ett tag innan man fatta att allt va gratis och att man faktiskt kunde slänga de man inte tyckte om och ta en ny =) All inclusive utnyttjades till fullo... vi såg inte skymten av stranden då vi hade det så bra på hotellet tyckte vi =) jo en natt va vi där föresten, men då va de mörkt!
Hotellet invaderades samma dag som vi kom av ett fotbollslag från Israel, dessa vart snabbt våra polare.. våran interntelefon ringdes varm hela veckan kan jag lova =) Vi festade en hel del ihop, sen på natten, när våra barer stängde på hotellet begav vi oss iväg till Fenix, en svensk bar utanför vårt hotell...där spelades "båten Anna" "markoolio" och "sommatider" dygnet runt...ett jäkla drag va det och de va där man kom igång innan vi drog vidare till klubben Lazur som låg mitt på stranden.. shit va kul vi hade där varje kväll..träffade folk från hela världen och dansade oss svettiga till sju på morronen, blev det för varmt hoppade vi i poolen som låg ute på terassen, hur underbart som helst att bada mitt i natten =) Sedan på morronkvisten tog vi en kycklingkebab och gick tillbaka för att sova ett par timmar på hotellet... vaknade varje morgon av hotellets egen låt som alla dansade en speciell dans till och killen som gick runt och skrek "waaaaterpooolo" Då va de dags å gå upp...beställa in två stora glas vatten och två stora cola...lägga sig i solstolen och invänta lunchbuffén.. Efter den mådde man tip top igen och kunde bada och dricka till senare eftermiddag då vi alltid tog en liten siesta..sen va de dusch, middagsbuffé, förfest med fotbollskillarna och så ut på Fenix å Lazur igen....så här såg dagarna ut i en hel vecka...dvs uuuunderbaaara! =)
Svårt att beskriva hur kul vi hade.. förutom ett nära överfall, en elchock och en bruten tå så va veckan perfekt! =)
Kameran låg tyvärr mest på rummet, men några bilder på hotellet blev det...

                         

Efter denna vecka har jag varit konstant sjuk och inte kunnat träna, så kroppen mår skit...
Idag är det lite bättre, så jag tänker träna fastän kroppen säger ifrån....tyst kropp tyyyst!!

Lite tätare uppdateringar hädanefter...promise!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0