Förlåt..

Förlåt alla vänner som känner sig bortglömda av mig den senaste tiden, mitt liv är kaotiskt! All tid som gick åt till volleyboll hela hösten och våren gick ut över vänner och skolarbete, nu försöker jag komma ikapp med skolarbetet och försöker samtidigt klämma in lite tid åt alla jag tycker om som jag inte hunnit träffa, och sen var det ju flytten också...pjuuh! Kvart över fem gick jag upp i morse för att hinna med dagen, nu häver jag i mig en skål chips, dagens första måltid för att sedan fortsätta med arbeten..
På lördag ska jag träffa Josefine, vi har inte träffats sen i höstas, det är oförlåtligt! Inge fest för mig på lördag alltså, kanske lika bra... bra men tråkigt!
Jag vill vara 8 igen, inga bekymmer, bara vara..

Jag vill ha sommar, jag vill ha en hel natts sömn, jag vill att alla mina vänner ska bo i samma hus som mig, åtminstone samma stad!

En helg i Lappeland

image381
På torsdagen styrde vi vår golf mot Lappeland, närmare bestämt Lomsjö....I Lomsjö bor det 50 stycken personer inklusive Martins pappa och Kicki. I Lomsjö har alla en skoter och dom gillar å grilla korv...det såg vi när vi var ute och åkte längskidor på sjön, vi misstänker att några av dom var äkta Lappar som kanske en gång i tiden bodde i en lappkåta och åt lappkojs, lyssna på lapmusic
 

En dag skulle vi åka skidor och snowboard, Marre berättade för alla i bilen att "idag ska jag minsann försöka, idag ska jag inte ge mig" Marre som inte är någe vidare förtjust i utförsåkning åkte tre meter i liften, ramlade, blev tokarg, tog sin bok och satt och läste i solen resten av dagen medan vi andra susade ner för backarna! =)
   

Neil och Martin hade projekt grottbygge hela helgen, dom grävde ur en jättestor snöhög till en grotta, jättefin blev den, och sista dagen var det premiär med lite öl och ljus i grottan, supermysigt! Det var föresten 1 meter snö, strålande sol och 20 minus hela helgen =)


Sista dagen var den bästa, då tog vi golfen och styrde in mot landet, mot norska gränsen för att titta på Borgafjället, himla vackert var det där, nästan overkligt. Tur var också att vi på vägen dit hittade en pulka som låg efter vägen, med den åkte vi ner på sjön och tjöt som ett gäng femåringar, världens längsta pulkabacke blev det - lycka!
På vägen hem tog Martin fram sin envisaste sida då jag och Marre försökte förklara att vi såg något som flög av biltaket, "men sluta tjata om det där nu" säger Martin, "det var väl nån jävla hök som flög förbi" lägger han till innan han en minut senare upptäcker att han glömt mobilen på biltaket... bara att vända! =) Jag skratta så jag grät..
Himla mysig helg var det, mysigaste påsken hittils, visst då hörni? ;)
    

Vi drar till fjäääällen..

Nu packar vi ihop skidor och pjäxor och drar norrut, fyra sköna dagar med en meter snö och minusgrader!
Glad påsk på er allihopa!

image368

snö

Ville vi verkligen ha snö nu? Brukar det inte vara vår runt påsk? Brukar det inte vara några knoppar i trädgårdarna? Jag är förvirrad.. Ska nu jultomten komma på kvast och påskkärringarna med släde? Har vi bytt? Vad är det frågan om?...hjälp

image367

en vecka gammal..

Igår pratade jag med uppfödaren, supertrevlig var hon! Vi har första tjing på en hane och kommer nog välja den största, den var finast sa hon =) Om tre veckor åker vi och hälsar på, jag döör av längtan!



Snart påsk då.. jag, Neil , syrran och Martin ska norrut till Martins pappas hus...det blir skidåkning och slappa på schemat. Jag har lagt in sill för första gången till påskbordet, lättare än man tror =)
Jag har faktiskt lite påskfeeling! Har målat en massa påskkycklingar på jobbet, gjort äggexperiment, fått påskpresent av mamma och idag har jag skickat en påskbukett till hennes jobb, hoppas hon blir överaskad, hoppas hon är där idag! =) Undra hur många gånger jag har skrivit "påsk" nu? Kuligt ord när man säger det flera gånger...påsk påsk påsk..

Nu ska jag gosa av mig med pappas vovvar som är här på besök!

Inge Christer =(

Nehepp, inge Christer till Eurovision, ni måste rösta på han om han ska vinna förstår ni väl??! Jag la pliktskyldigt min röst iaf trots protester och överfall från resterande festivalslavar, men de hjälpte juh sådär!

"I looove Euuurope"

;)

lördag

Ingen utgång blev det igår, istället fick jag sitta med näsan i skolböckerna, ska man jobba i veckorna så lär man sköta skolan på helgerna =( Har hejjat för fullt här på morgonen på Sigge som spelade bandyfinal i Uppsala, både hon och hennes syrra var med..osis att dom inte vann, men systrarna Simonsson skötte sig bra tyckte jag! =) Sedan vart det en långpromenad med vovvarna, lite apportträning och lite bus.. nu har jag samlat på mig lite energi för att orka fortsätta läsa tror jag... sen ska det laddas inför melodifestivalen ikväll... heeejjja! Christer!! ;)

vår bäbis!

Efter att ha skiftat hundraser och uppfödare en miljon gånger har vi bestämt oss, det blir en liten gordon valp, för tre dagar sedan föddes en jättefin kull, elva små korvar kom ut, alla med fyra ben, svans och en nos! Uppfödarna verkar jättemysiga och just nu längtar jag så att det gör ont! Jag kommer ju aldrig vilja åka hem när vi åker för att hälsa på, hur kan man först hålla i sin bäbis och sen lämna den ett par veckor till innan man får hämta upp den, det kommer bli plågsamma veckor! Och någon kommer få släpa mig ur hundhagen... Dallas! Vi vill ha hem dig nuuu!

Bild tagen från uppfödaren, mamman som valp =)

image364



Men åååhhå

Efter en rätt så tung dag på jobbet idag ville jag bara komma hem.. skulle svänga in på parkeringen hemma hos oss och möts av en skrotbil som blockerar infarten!! Hur kan man vara så j-a dum å parkera där!!? Hade han (misstänker starkt att det var en han) kört fram bara två meter där man faktiskt får parkera så hade vi lätt kunnat komma in,, ååhåå vilken trögskalle! Ser man inte att det står bilar parkerade där???...efter några irriterande "tuuuuuut" så får jag parkera på en annan gata.. gick och fundera på en hatlapp att lägga på vindrutan då jag plötsligt kom ihåg Neils snygga parkering i höstas.. ganska liknande situation där vår bil stod parkerad för en utfart från ett helt bostadsområde..pappa som står på bilen blev nerringd en hel morgon av upprörda damer som skulle flytta ett dödsbo och på vindrutan på bilen som blivit ivägbogserad låg en arg liten lapp från en samling grannar...helt plötsligt fylldes jag av medkänsla för idioten, jag vill gå ut och möta dumskallen när han (fortfarande övertygad om att det är en han) kom tillbaka och ge dumskallen en kram och säga att det är ok..

Vi gör alla misstag

image363

superhelg!

Matchen mot Sundsvall vart en kanonavslutning, först såg vi ut att vinna enkelt, sen gjorde vi publiken lite nervösa ett tag för att sedan avgöra i sista.. vi ville juh bara spela så mycket som möjligt! ;)
Jag missade avslutningsfesten efter matchen.. BIG MISSTAKE!! fick jag höra senare, om alla kan tänka sig en repris på sina bravader så vore jag tacksam, ny fest planeras att hållas inom kort och jag förväntar mig att det blir i samma anda..aight??
30 års festen var riktigt kul den med, träffade på en hel del gamla spöken från förr och redde ut en del, för mig, obehag. Vi höll nog på till fyra och avslutade kvällen med att dricka shots hemma hos brorsan, väldigt moget och väl genomtänkt beslut då jag skulle upp och umgås med min "gudbrorsa" dagen efter.. Jag måste vara en riktigt bra förebild...iaf så släpade vi oss iväg till sånt där kulturellt tjaffs.. ungar som tävlade i sång, dans, teater och ja ni vet... rätt kul, hade vart ännu roligare om jag inte haft huvudvärk och om rockbanden som spelade lämnat trummslagaren och elgitarren hemma och om inte alla strålkastarare hade riktats in i mina försvagade ögon.. Jag mådde sådär..

Jag var jätteledsen att jag missade fotona som Sofis kompisar tog under matchen, men idag kom ett mejl där vi fick en länk till de flesta bilder, jätteroligt att se, även om jag har ett freaky face på varje bild så var dom ändå jättefina! Här är favoriterna...




Blir nästan lite blödig när jag tittar på bilderna...vilket år vi har haft tjejer!! Det har vart hur underbart roligt som helst!

skola och veterinär..

Hade drama på förmiddagen idag, våran lärare uppfyller alla förväntningar som man har på en dramapedagog, lagom flummig, lagom förvirrad och flygit hår.. Från drama i en mörk källare gick vi på eftermiddagen ut i skogen för att ha utomhuspedagogik, alla lärarstudenter tryckte in sig på toan för att förvandlas till äkta förskolelärare - tights och högklackade skor AV! - täckbyxor, långkalsonger, mössor, sockor PÅ! Härlig eftermiddag med lekar och övningar i solen, våran klass är underbar! =)

Var med Stella till veterinären nyss för hennes eksem, hon måste vara den lättaste patienten, hon lägger sig mer än gärna på rygg och låter sig undersökas med glädje. "Jag är ledsen men det är slut nu" sa veterinären när han var klar och Stella fortfarande låg på rygg på undersökningsbordet...sötnöten!

image345

myskväll med alfapet..

Jag, Lillen och Carin hade myskväll igår, carin hade bakat mumsig kladdkaka så vi fikade och spelade alfapet, behöver jag tala om vem som vann? ;) Carin försökte hitta på en hel del egna ord under spelets gång, men det hjälpte tyvärr inte, och inte egenkomponerade stavningar heller!

Idag ska vi ha rörelse till musik i skolan, min grupp har gjort bänkrörelser till en svengelsk version av "jag har en gammal moster" Hoppas jag kommer ihåg stegen och att jag inte ramlar av stolen.. Måste bylsa på mig en massa kläder med för vi ska vara ute hela eftermiddagen och jag skymtar snö utanför fönstret..

Have a happy happy tuesday!

image344

No more buss..

Nu har jag tagit en kamp mot X-trafik! Är så jefla arg.. bötern kan jag betala och jag kan ta att det är mitt eget misstag att jag inte kollade upp de regler som gällde. Men orättvis behandling tar jag inte, kvinnan som satt bakom mig hade ogiltig biljett då hon skulle åka längre än de zoner hon betalt för, hon fick gå fram och "ordna till problemet" Sen går dom till mig som har köpt biljett för ungdom när jag tydligen är vuxen nu, jag får inte gå fram och ordna till det utan får en böter! När jag skriver och klagar till X-trafik får jag svaret

"Då det gäller kvinnan som fick gå fram och lösa ny biljett var det en helt annan
problematik och där jag anser att kontrollanten agerat helt rätt."

Ok, vad är skillnaden mellan oss? Och vad hjälper hennes personliga åsikt mig??

Match..

Gårdagen gick ju sådär, de va tänkt att vi skulle vinna, det kändes som att vi skulle vinna, men vi vann inte! Första set var katastrof, helt lojt på planen, kan bero på kort uppvärmning..
Andra set spelade vi bra och vann, men sen rann det iväg från oss bara, kan inte sätta fingret på vad som var fel, men härmed är matchen glömd och nu fokuserar vi på dagens match. Det är dags att ge hemmapubliken en vinst och jag tror att vi har stor chans att vinna och alla är bra revanchsugna!

Vi har hyrt in en extra spelare som ska hjälpa mig i block idag, hon tänker ta över titeln som "Die mauer" vad jag har förstått..

image343

Rakryggad


Ångrar inte att jag beslutade att ta mig till kiropraktorn igår. Jag var tydligen helt sne och vind och han visade att mina ben var olika långa p.g.a. ryggen. Jag har alltså gått och haltat utan att veta om det! =) Han såg direkt vart det gjorde ont, och hittade även en gammal skada som jag gått med ett tag.. Den korta massagen innan var himmelsk, sen när jag kände att det blev dags för att bända till mig blev det lite svettigt, jag hade räknat med ett knäck, men det kom juh en hel rad med knäck, och jag var tvungen att känna efter om ryggen satt kvar efteråt! Skum känsla, obehagligt men skönt! Nu känner jag mig lite rakare och lite längre.. vi får se om det märks på matchen i eftermiddag...

17.40 i Polhemsskolan...Sätra tänker återigen spöa Falköping...BE THERE!!

Men nu blir det först en sväng till bomässan, perfekt att få lite inspiration inför flytten, kommer säkert finnas en mängd olika kakel att titta på och min karl kommer antagligen stå å dräggla som ett barn i godisaffären! =)

image342

RSS 2.0