Halloweenfest och dubbelvinst!

I lördags mötte vi toplaget Vännäs, var beredda på en jämn match och det blev det också.. men vi spelade riktigt bra och vann med tre raka! =) hipp hurraaa!!
Efter matchen gick jag hem och stylade om till Daisy i "Dukes of hazard" Med min partner Samuel Jackson från "Pulp fiction" körde vi till Lukes halloweenfest.. stora ögon möttes vi av på vägen dit, vi såg nog ut som en skumt par! ...Luke hade gjort om hela sin lägenhet till en stor spöklya, den va dekorerad från golv till tak med spöken häxor och en man med lysögon som lyckades skrämma mig varje gång jag gick in i vardagsrummet! ..Mycket spännande folk där.. jag pratade mest med en rolig kille från Indien, som berättade allt om sitt hemland...visste ni att det talas ungefär 415 olika språk där och ingen förstår varandra?? Vi i Sverige har juh bara två språk, svenska och skånska =P
På söndagen sen gick jag upp två timmar för tidigt!! Först hade jag glömt att man skulle ställa om klockan plus att jag tagit en timme fel på samlingstiden, men men...handling och städning blev klart innan match...
Matchen mot IKSU blev en riktig nervkittlare, vi hade nog underskattat dom...eller njae, de va nog mer vi som inte spela som vi skulle.. Inga bollar flög dit dom skulle och jag vet inte riktigt vad vi höll på med...men vi lyckades iaf komma ikapp i andra set från otroliga 17-25 till 26-25 och vann därmed det setet, sen förlorade vi ett, vann ett och i sista set gick vi på ren vilja och bankade ner varenda boll trots att benen helst ville gå hem å sova och armarna kändes som spaghetti...
Lovely weekend! =)

       


fredag..

I onsdags var jag åter i sthlm för att träffa pinglorna och festa till lite. Vi gjorde en helkväll som började med middag ute och ett par öl till det, sen fortsatte vi hem till carin för att dricka några rom och cola.. Tidigare än vanligt tog vi en taxi ner på stan då alla skulle upp morgonen efter och vi skulle juh ta det lite lugnt =) Jo just de! Efter att carin skrämt livet ur en stackars taxichaufför begav vi oss till favvostället Snaps, där var det sju människor och vi kom på att det va dagen innan löning. Vi förstod att det bara var vi rika människor från bl.a Djursholm som skulle vara ute ikväll ;)
Vi bestämde oss för en barrunda, denna barrunda blev en ganska lång barrunda vilket betyder ganska många öl och drinkar.. På stureplan beställde vi in sjukt goda hallon daquery (ny favorit) och försökte få igång ett dansgolv, detta var svårt då djn bestämt skulle spela hans innelåtar som ingen av gästerna tidigare hade hört... vi lämnade djn och hans dåliga musik och begav oss till söder igen, där hittade vi det sunkigaste stället i stan.. billig sprit och kareoke...that´s how we like it! =) Självklart skrev vi upp oss på kareokelistan och precis innan stängning blev det våran tur...vi rockade på rätt bra tyckte vi, men fick sedan reda på att dom stängt av våra mickar...vilket hån! Dom va väl inte mogna för vår skönsång..
Efter lite mc donalds mat somnade vi gott, och vaknade med en mindre god smak i munnen och ett lättare illamående, att köra hem till lektionen var inte att tänka på, carin va duktig och drog på sig mjukisar och släpade sig iväg till skolan, jag låg kvar i soffan halva eftermiddagen innan jag körde hem till Gävle..
Efter träningen hade vi bestämt att gå på Takida på Slick, men fick reda på att det va fullt redan halv nio!!
Jaja, bara att gå å lägga sig..
Over and out..

tänk om..

Tänk om jag hade tänkt på att ta med mig resterna av smörgåstårtan med mig till Gävle, de hade vart himlans gott nu!
Tänk om jag hade tänkt på att torka hundarnas fötter när dom kom in, då hade jag sluppit byta rena sänglakan!
Tänk om vi vinner matcherna i helgen, hur ska det då firas?
Tänk om man fick tänka om och börja om, hur skulle det då se ut?

Har varit i skolan och tömt mig på alla smartheter idag så det här va vad som fanns kvar.. sorry för det förvirrande inlägget..
Kanske kommer något vettigare senare, tänk om... =)

Första division 1 spelet...

I fredags tjocka hela laget in sig i en minibuss och drog på eftermiddagen till norrland.. eftersom jag inte varit längre norrut än Sundsvall så satt jag klistrad mot rutan som en riktig turist å sa "guuuu va vackert" och "ååå va fint" men det va det verkligen, norrland är supervackert och jag förstår att folk vill bo där.. kanske jag me en dag! =)
Efter 8 timmar var vi framme på hotellet, jättefint hotell mitt i centrum och hotellfrukosten va helt sjukt god, världens buffé med färskpressad juice och en massa goda frukter! Jag va i himlen... =)

På lördagen tog vi alla en promenad efter frukost för att ladda för match mot Skellefteå, efter lunch tog vi en vila och sen bar det av mot hallen, när vi kom in satte det andra laget på en psyk-låt som dom spelat in för att få oss ur balans antar jag, rätt pinsamt måste jag säga.. psyka oss är som att mata oss med extra energi, gör oss lite förbannade och vi bankar ännu hårdare... Det visade vi i första set som vi tog hem.. men sen va det nåt som gick snett, Elin skada tummen vilket inte va bra och alla kändes lite ur balans, vi förlorade resterande tre set men visade helt klart att vi hör hemma i ettan..

På kvällen sen, efter en god middag, gick några av oss nyktra ner på nattklubben för att se hur fulla norrlänningar ser ut, rätt intressant att se hur folk beter sig efter ett par öl, några kan knappt stå på benen och ordet finkänslighet verkar inte existera, några charmar en genom att spotta fram ett "va schnygg du varå" Sådär skulle aldrig jag bete mig tänkte jag hela kvällen ;)På söndagen sen fick vi återigen uppleva frukost á la heaven! =) Efter det packade vi ihop och drog vidare mot Norsjö.. Alla va riktigt revanchsugna och Eken kunde i sitt hjärta känna att det skulle bli vinst, och visst blev det!! =)Inför en chockerande stor publik visade vi upp riktig kämparglädje och laganda, alla hjälpte varandra och vi bankade på varenda boll.. Och jag tror vi lät högre än hela Norsjö som satt på läktan =) Första division ett segern kändes som att vinna guld, nu har vi verkligen visat vad vi kan och att vi är här för att stanna...
goooooo Sätra!!!

Så här stog det om oss på Norsjös hemsida, mycket bra komplimanger till oss...

Uppvärmning, mjukning och inbollning att flöt på som vanligt medan publiken började strömma in på läktarna.

Så blåstes matchen igång, redan från start så upptäckte vi att Sätra var heltända inför dagens uppgift.

Själva började vi värdera, fundera och "nolla" över bollarna och hoppas på misstag från motståndarna. Set 1 och set 2 kändes att bara glida oss ur händerna utan att vi kunde styra över händelserna alls. Under 10 minuterspausen hade vi ett bra snack som syntes ge effekt i början på 3:e men Sätra hade byggt på sig ett sjävförtroende utan dess like efter 2 relativt lättvunna set.

3:e setet var det jämnaste och mest välspelade setet utav de 3, långa bolldueller blandades med sidoutspel från båda lagen. Efter en upphämtning från 11-15 till 15-15 följdes lagen åt ända upp till ställningen 25-25 då Sätra visade sig ha fler vinnarskallar och kunde ta hem setet med 25-27.

Ett stort grattis till ett hårt fightande Sätra som visade stort volleybollhjärta under denna match. Vi fick oss en lärpenning under denna match, det är 100 % som gäller i anfall, arbetsuppgifter och i fightingspirit då blir volleyboll som roligast att lira.

De ska bli riktit kul att få träna i veckan eftersom vi alla nu förståt hur mycket som krävs för att spela BRA volleyboll och när man spelar BRA volleyboll så har man skoj där ute.

Ett stort tack till publiken som verkligen försökte hjälpa oss upp ur fegissvackan vi hamnade i.

Nu väntar 3 roliga volleybollträningar innan de bär iväg mot Kusten för att få möta Iksu den 20:e och Vännäs den 21, Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr /Tomasmmmm, vinnarskallar, de e vi de!! =)

image214

                 

Life is goood! =)

Jag känner mig utnyttjad!

Ok, det är strängt förbjudet att använda min blogg som en chat, comprende!? =)

Jag har verkligen nada att skriva om just nu..
Jag lever som en fattigråtta då jag i fredags drog till sthlm och fick för mig att jag va kung.. slängde pengar runt mig eller kasta dom i baren.. ja innan dess slängde jag bort pengar hos en frissa i valbo och i lite klädesaffärer.. och nu får man sota för detta, men jag är juh iaf snygg i håret. =). å helgen i sthlm va som vanligt grymt kul! varför bor jag inte där för??

Jag har praktik nu, leker sjörövare och pysslar hela dagarna, sen när man kommer hem vill man bara lägga sig ner och dö, men då är det antingen träning eller plugg.. sömnen får ta stryk just nu och svarta ringar under ögonen börjar jag bli van vid..

Jag längtar efter hund varje minut just nu, sitter hela nätterna å kollar hundannonser och drömmer, har man haft hund hela livet så är det svårt att vara utan. Pappas hårbollar får dämpa abstinensen men det är inte samma sak.. när sjutton passar det bra att skaffa hund? kanske inte just nu när jag är själv och bor på 20 kvadrat! Jag vill ha en egen pälsboll att ta hand om.. eller längtar jag egentligen efter barn? Nää de e omöjligt.. Någon borde stoppa mig innan jag gör nåt förhastat..

Träning...

Over and out..

RSS 2.0