problemet med små tuttar..

.. är att bikinis utan band inte sitter där dom ska! Min fina bikin från Nelly vette fan hur jag ska bära, den täcker liksom inte det som ska täckas! Och så va trosorna jättefina istället, de får helt enkelt bli topless! ;)
Det andra satt jättebra, linnet va perfekt och jag längtar efter att få ha det på mig nån kväll =)

Satt och tittade på när dom andra spelade beach ikväll, hade så himlans ont i benhinnorna så det gick inte! Kände redan på jobbet idag, när jag körde bil gjorde det jätteont, inte när jag gasa men när jag var tvungen att släppa på gasen värkte det...så det fick bli mest gasa! =)



Den här bruden har nog inga problem att hitta bikinis...

Däremot verkar hon vara hemlös, för hon hade sålt huset och köpt sina tuttar...
Jag behåller nog min lilla lägenhet och mina små mandariner till tuttar =)

lite starkare lite snabbare..

Oj vad Lisa och jag kämpade på på träningen idag, det var bara vi där plus tränare. Först intervaller, sedan spänstövningar för att sedan köra lite styrka i gymmet. Nu efteråt känns det hur skönt som helst!

Hade en skön dag på jobbet igen som vanligt, hann med lite glass och strosade runt en stund i Valbo, ojj vad mycket det finns som man vill ha just då när man inte har några pengar! Men får glädjas åt mina kläder från nelly.se som är på väg. Imorn är det jobb igen, mornarna är rätt mysiga, vi brukar börja dagen med att köra till Mc donalds och äta frukost eller bara dricka en kaffe. Ser nog rätt roligt ut när en hel karavan med likadana bilar sladdar in och radar upp sig på parkeringen där varje morronen.

Inatt borde jag kunna sova, om inte Wilma envisas med att ligga i sängen..
natti!

blommor..

Jag har blommor på bordet, jag gillar inte alls det där med att få blommor.. OM inte personen i fråga har plockat dom själv =) Då ligger det juh lite mer jobb bakom det, att öppna en plånbok är juh annars inte så svårt =) Dessa är självplockade och luktar supergott! =)

Nu ska jag och Wilma gå på promenix..

image172

regnväder kostar..

Vad kan man annars göra än shoppa online när det regnar... Dessa tygbitar kommer hem till mig i veckan...

     

Genast blev jag på lite bättre humör =)


Tittade på bilder från förra helgen, då va det minsann lite fint!

   


sommar..

Roligt det är med svensk sommar, roligt det är när alla regndagar lyckas pricka in Miriams lediga dagar.. Ska min hud inte få se solljus den här sommaren?? Så fort solen åker fram slänger jag av mig kläderna och kastar mig ner på backen.. men efter fem sekunder dyker det alltid upp ett moln i storlek Afrika och så ligger jag där å huttrar, det slår aldrig fel.. Den 21 augusti kan svenska folket passa på att njuta för då drar antagligen alla moln ner mot Bulgariens kust och lägger sig som en klump över sunny beach, det är högst troligt!

Helgen skulle bestå av: båtfärd, läsa i solen, grilla i sommarkvällen, brun hud
Helgen har bestått av: tv-tittande, läsa inne i sängen, grilla i regnet, brun-utan-sol

Nu tittar solen fram, men jag gör nog alla en tjänst och håller mig inne.. eller fan att jag gör!... bikini ON!

veckan som gick..

Veckan som gick va fylld av "ups and downs" Höjdpunkten var väl torsdag kväll då vi var några från jobbet som festade till. Efter jäst vin och ett par omgångar av ölspelet tog vi oss ner till HB. Där dansade vi runt som vanligt på dansgolvet, och när vi satte oss ner för att vila jag och jossan så fastnade vi såklart på vimmelbild...

image157

Träffade på Laila mitt i vimlet, och eftersom de andra hade gått hem så fortsatte vi vidare hem till hennes lägenhet för att fortsätta dricka vin och äta melon =)
På morgonen mådde jag som jag förtjänade och hade lite djupa samtal med toalettstolen innan vi tryckte i oss lite pizza... Eftersom jag hade bilen hos Jossan som bor precis brevid traskade jag dit för att köra hem och ta en dusch innan vidare färd mot Östhammar. Det sista jag säger till Laila är "hoppas det inte står några poliser på stan" och skrattade... Kör genom stan för att komma hem...och vad tror ni står där?? Jo en herr konstapel som glatt vinkar in mig.. jag kände hur paniken spreds och jag såg ett par månader i fängelse framför mig.. med en tår i ögat drar jag skakigt fram ett körkort för att sedan blåsa allt vad jag hade i den där mojjängen.. jag förberedde ett tal om hur man inte alls kan lita på de där blåsmaskinerna och att jag slutat dricka tidigt på kvällen innan trots att jag kände hur det ångade ut små spritmoln på mannen i blått. När han sedan klämmer ur sig "ok, då kan du backa ut och köra vidare" höll jag på att svimma!! Både han och jag var nog lika förvånade, jag hade juh inte ens borstat tänderna på morronen och det smakade inte direkt hallon i munnen, och det måste t.om han ha känt.... Ibland har man turen med sig! inga mer chansningar från min sida, skakade som ett asplöv resten av eftermiddagen och fick mig verkligen en tankeställare..

Helgen har jag spenderat i Östhammar, ätit gott, varit på sjön, slappat och blivit ompysslad av mamma!

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet, blev inringd på min lediga dag, men att byta en måndag mot en lördag känns som rena vinstlotten! =)

R.I.P.

En vän gick bort i veckan i cancer.. det är en obeskrivlig känsla när en vän som är så ung går bort..
Hon fortsatte att vara positiv och levnadsglad till slutet och såg aldrig sin sjukdom som ett skäl till att sluta leva. Jag försöker slå bort de arga känslor och den orättvisa jag känner och istället tänka på vilken fin och stark människa hon var.

Alla tankar går till hennes familj, fortsätt vara lika starka som er dotter/syster

I våra minnen lever du vidare.

R.I.P. Katarina

image156

scary shit!

Sitter å läser Aftonbladet http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1122499,00.html
Bulgarien verkar ha förvandlats till gangsterland istället för paradiset! Typiskt att vi tog bort avbeställningsskyddet...snåla som vi va tog vi bort allt.... försäkring? - nope! Avbeställningsskydd? - nope! Mat på planet? - nej fy fan!
Jaja, det måste juh vara säkrare än att åka till Pakistan.. mamma hade nog helst sett mig åka till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby...men bara vi håller ihop och inte tar några dumma beslut så går det nog bra.. Jag tror vi kommer få en sjudundrans semester!.. Blire läskigt får vi väl sitta på hotellet å dricka gratisdrinkar hela veckan! =)

Fundering: Vad kallar man en kvinna från Bulgarien? ...Bulgara? Bulgiska?...

Suring..

Igår tog jag min första tugga av surströmming, eller "suring" som de visst kallas.. redan när vi öppnade grinden till Josefines mosters hus så kände jag igen doften av jäst dött djur! Det vände sig i magen och fötterna ville vända dom med... När jag var liten och mamma och mormor och morfar åt surströmming på somrarna brukade vi sitta på andra sidan huset och äta pizza..
Jag försökte iaf att inte tänka på lukten och hälsade på alla Josefines gulliga släktingar, några var i mer extas än andra över "suring-premiären" ....Eftersom alla som äter suring säger att det smakar bättre än det luktar så var jag tvungen att ta en liten liten tugga med en liten liten bit surströmming och en stor potatis...tyvärr så hjälpte inte potatisen mig från att känna smaken av det ruttna djuret, jag koncentrerade mig hårt för att inte kräkas över hela bordet och försökte klämma fram ett leende samtidigt som jag påmindes av den lilla döda musen som vi sparade ett par veckor i min skolbänk på lågstadiet...den hade nog smakat ungefär lika gott.. lukten var iaf densamma! ....Nej jag håller mig till pizza nästa gång med...

Idag är det sol och jag börjar tre! Min vita kropp ska äntligen få känna lite värme...

En helt ovanlig måndag..

Efter en lång dag av hårt arbete...se bild...    ..... så samlade jag mina sista krafter för att i Hemlingby springa löptestet.....
Efter uppvärmningen på 1,5 km ville jag bara vända om och gå hem igen, men jag bet ihop och ställde upp mig på startlinjen.... Det är rätt intressanta diskussioner man har med sig själv när man är ute och springer i skogen.. "nej Miriam du kommer inte dö av det här....undra om någon skulle märka om jag tog en genväg här borta... tur att jag har telefon med mig i handen så jag kan ringa 112 ifall jag ramlar ihop i nästa uppförsbacke... undra vem som hittar mig först...osv..."  Jag kom runt iaf, och är rätt nöjd med tiden.. =)

Efter en snabbdusch hemma drog jag på mig badkläder.. en efterlängtad drink och en efterlängtad cigarett hävde jag i mig så fort badgänget kom.. Vi åkte till badplatsen vid furuvik, bytte om, och hoppade i vattnet...eller hoppa kanske var att överdriva..gick i gjorde vi.. lika sakta som bruden i kyrkan! Det är roligt hur man går på tå i för att dra ut på de tortyrliknande ritualerna vi svenskar håller på med under sommaren! Efter högst en kvart hade jag doppat mig!

Efter badet bar det iväg till Max, där inhandlades en kartong med chilli cheese! Lyckan var stor, hur mycket vi än åt tog dom aldrig slut... för att göra dessa små apertizer ännu nyttigare doppade vi dom i cheddar cheese!..oh my! Men för att göra oss av med alla kalorier så fortsatte vi sporta under hela kvällen..

Först spelade vi brännboll, när vi insåg att vi va för få spelare åkte vi till stadsparken, lekparken som annars är full av ungar på dagtid var helt tom och det var fritt fram för oss vuxna människor att leka av oss.. vi hoppgungade..snurrade på konstiga mojjänger tills jag höll på att kräkas, åkte linbana och skratta åt varandra när vi slog oss gul å blå... Efter midnatt åkte vi hem för att sova... somna på två sekunder..

Idag är min lediga dag så idag regnar det... groovy!

alla barnen har roligt utom Miriam...

Det är visst bara jag som jobbar i helgen, alla andra har visst jätteroligt och har semester eller dricker drinkar på någon fest nånstans! Bra orättvist!




Har tagit ett steg ut i det okända.. det är riktigt läskigt... det är riktigt sorgligt..

Jag och min grop..

Gräv lite djupare vettja Miriam, nu kan du iaf inte klättra upp igen!

image153

Här vare feeest!

Kort från Carin och Josefines 25 års fest i sthlm...shit va kul vi hade! =)



We´re going to Bulgaria!

Idag på långrasten va vi in på Ticket jag och Jossan, killen som jobbade där hittade inte hotellet som vi hade tittat på, fanns inget på det datumet vi sa...vi for hem igen för att dubbelkolla på våran dator... Då kom vi på att vi kanske skulle sagt att de va i augusti vi ville åka!! =) Tillbaka till ticket för att berätta om den lilla detaljen vi hade glömt att berätta... å då hittade han det! =) Nu är det bokat och klart...den 21 augusti drar vi iväg till Sunny beach, all inclusive på ett superfint hotell....fiii fan va jag längtar!

Här är vårt hem för en vecka...på en stol i poolbaren kommer jag tillbringa en hel del tid under resan, där ska jag dricka gratisdrinkar och bara njuta.... =)

image115

image116

Kvinnor kan..

Allt för ofta tycker jag att vi tjejer, när vi stöter på ett problem, snurrar på huvet och börjar leta efter närmaste karl som kan lösa problemet åt oss. Är det av lathet, eller tror vi helt enkelt inte på oss själva??
I helgen visade vi verkligen att vi klarar oss hur bra som helst utan mansdjuren...

Jag och systrarna Brunberg åkte i fredags ner till deras sommarstuga utanför Katrineholm. Ute på en ö låg den.. inget rinnande vatten och ingen el.. det var verkligen tillbaka till 1800 talet! =) hur underbart som helst!.. samtidigt som sminket rann av mig trädde den rejäla kvinna som jag är fram. Vi lagade mat på gasolspis och diskade i sjön.. när gasolen tog slut bytte vi den ...helt själva...jojo! Vi gjorde eld i kaminen på kvällen efter att vi badat.. helt själva..jojo! Carin tog stora spaden och gick ut å tömde dasset... helt själv... jojo! Och när vi på hemvägen fick punktering på bilen så tog vi ett sista djupt andetag och bytte även däcket...helt själva! ...Girls fucking rule!! ;)

Trots regnet blev det en riktigt lyckad helg, med massa god mat, skratt och en hel del sprit! =)

Ge mig augusti..

Ge mig utlandsresan med Jossan nu!! vi har kollat på hotell nu i eftermiddag, blir nog Sunny beach, Bulgarien.. all inclusive kommer dom nog sluta med efter att vi har varit där.. vi ska göra valuta för pengarna! =) Nu nu nu vill jag åka!

Hunny bunny is back! =)

Duktiga jag..

Ikväll tänker jag sitta och klappa mig själv på huvet, för idag har jag varit duktig..
Jag hade förutspått mera flås och mera gråt på träningen..men jag sprang på som en gasell, hoppade som en groda och gymmade som en björn och grät inte en enda gång!
Gymmet var fyllt av sånna där rakade saker som ser ut att ha fått världens allergichock och svällt upp lite här och var.. sen tar dom i för kung och fosterland så att det ser ut som dom ska spicka och kanske råka skita på sig i farten..Jobbigt när man får gå efter och sänka alla vikter med sisodär hundra kilo...då känner man sig stark som en fluga!
Nu ska jag ligga i sängen å se nöjd ut..
natti

Tog en bild i gymmet...rätt nöjd...
image114

So much sun and so little time..

Schema för dagen..
 
09.00 vakna av en j-a telefonförsäljare!
11.00 städa ur lägenheten och tvätta
12.00 gråta över spillda soltimmar
13.00 städa tvätta och svära
14.00 städa tvätta och förhoppningsvis se ett slut på det hela
15.00 hem till lägenhet nr två.. städa
16.00 lämna in trasiga byxor.. ringa och posta viktiga brev
17.00 äta
18.00 träna
19.00 ligga död i Hemlingby.. nånstans i spåret
20.00 duscha
21.00 sova och längta tills nästa lediga roliga dag

tänkvärt..

En dikt av en flicka med 6 månader kvar att leva...

SLOW DANCE

Have you ever watched kids
On a merry-go-round?
Or listened to the rain
Slapping on the ground?
Ever followed a butterfly's erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?

You better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
Do you run through each day
On the fly?
When you ask How are you?
Do you hear the reply?
When the day is done
Do you lie in your bed
With the next hundred chores
Running through your head?

You'd better slow down
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
Ever told your child,
We'll do it tomorrow?
And in your haste,
Not see his sorrow?
Ever lost touch,
Let a good friendship die
Cause you never had time
To call and say,'Hi'

You'd better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
When you run so fast to get somewhere You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry through your day, It is like an unopened gift....
Thrown away.
Life is not a race.
Do take it slower
Hear the music
Before the song is over.

söndag..

En har kommit ihåg min namnsdag idag, EN!

Gårdagen va hur kul som helst, vi satt först här hos mig, jag, Catherine, Eken och Maria, för att sedan ta en taxi hem till Björn, där spelade vi dart och drack shots. Gissa vem som vann i dart?......moooa! =) Sedan bar det iväg ner till heartbreak, där fick vi gå in före alla andra, sicka glidare vi är! IK Sätras damlag går först i kön, aight?
Jag skulle vara lika mogen som på midsommar och sluta dricka vid tolv, gick sådär va, de va full rulle hela kvällen, drack tom öl från Ekens bröst på slutet ;) alltså det kom inte öl ur hennes bröst, även om det hade varit skitballt, utan hon hällde över sig =) Ja ni förstår hur nyktert det va..
Slutade på donken och lite efterfest.. vaknade imorse av ett mess från Maria som låg och kräktes hemma hos sig den lilla fågelungen.. och mitt huvud ville explodera.. men men de va bara å bita ihop och gå till jobbet på eftermiddagen.. skulle städat toaletten i gamla lägenheten innan jobbet men det kändes som en mindre bra idé när jag mådde som jag gjorde..

Nu sitter jag hemma på långrast, som tur va är det en lugn dag på jobbet idag =)

RSS 2.0