visst blir man glad av shopping..

Idag blev en shoppingdag, har mest shoppat kök och målarfärg den senaste tiden så idag var det dags för något åt mig själv, att ha på mig alltså =) En skjortklänning, ett par diesel dojjor, underkläder, tights, smink och lite smycken fick följa med hem... ibland lyser den samlarkvinna vi en gång var igenom =)
En liten sväng till IKEA för påfyllning av kuddar blev det med och en lucka till diskmaskinen!
I förrgår fick jag hem mina efterlängtade barstolar från IKEA, dom får egentligen inte plats här nu men jag var rädd att dom skulle ta slut =)


Ig´r var Carin och Johan här en sväng f¨¨r att kika p´nya lägenheten, sedan tog vi en sväng till v´r kvartersrestaurang Java, buffe av alla sorter, jag ´t mest sushi, har sjuka sugningar efter det mest hela tiden nu, imorn ska jag och Laila äta sushi i Gävle igen =)
Nej om man ska ta och prova kläderna igen, man blir ju s´glad =)


Puppies!

Igår var vi i Värmland och tittade på valparna, inte lätt att slita sig när det var dags att åka hem. Jag har nog aldrig sett nåt sötare!! Mamman var jättego och uppfödarna var jättetrevliga. Vi har en favorit men bestämmer oss inte förän det är dags att hämta hem honom...åååhh! längta längta.. I höst ska jag och Neil ta jägarexamen, för det är en hund som måste få jaga och vi har länge tänkt ta det. Sen blir det mycket fjäll och ripjakt för vår del.. jag kan redan se det framför mig... en bössa i handen och Dallas vid min sida och ett par ripor som hänger i bältet... mm, trodde ni inte om mig va? =)Nu ska vi skruva ihop vårt kök...

236180-385

tidsfördriv..

Så här kan man fördriva tiden en dag om man försöker hålla sig borta från pluggandet..

http://www.taaz.com/home.html

Först tänkte jag prova frisyrer inför nästa besök hos frisören, men sedan blev det att jag la på lite sminkning, överdrev håret till max, bytte ¨gonfärg... och hux flux så såg jag ut som en transa!

image384

Min idol..

Jag har en idol, han heter Tobbe.
Om jag fick välja skulle jag vara lite mer som honom, han säger vad han tycker, han har glimten i ögat, han är lat och hypokondriker och dricker ett antal lite kaffe om dagen. Jag vill vara lite mer som du.

Sveriges skönaste kille helt enkelt!

http://www.youtube.com/watch?v=eMVGQ7hkoA4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=IuKw2jJbSsk

image383

I´m alive!

Fick skäll för att jag inte uppdaterat ;)
Jag lever och mår bra, sitter och äter frukost på en flyttkartong och funderar på vad som ska göras härnäst, lite plugg skulle vara nödvändigt men fixa med lägenheten skulle vara mycket roligare =) I helgen blev sovrummet klart, jag målade om det, va tvungen att klappa mig själv på axeln efteråt, riktigt fint! En garderob kom upp, utan att mäta taket så åkte vi och köpte en stor kluns, när vi var halvvägs funderade vi på om den verkligen fick plats.. en halv centimeter var det kvar till taket när vi resten den upp...ibland har man tur! Badrummet har fixats till så det ser lite finare ut iaf, att kakla det blir ett framtida projekt. Köket är bortrivet, vilket betyder mikromat, plastbestick och middagar på en flyttkartong, men det är det här som är charmen med att bygga om, jag trivs med att äta mat ur en låda och diska i duschen... ett tag iaf! =) På fredag kommer köket då blir det mycket jobb! På lördag måste vi iväg till Värmland dock för att titta på vår bebis, dom är hur söta som helst nu vovvsingarna!
Uppsala är bra men Gävle saknas..

image382

In i nya stan..

Jag har fullt upp med spackel, färg och riva för att sedan kunna bygga upp vårt lilla hem, vi trivs, det känns som hemma och jag tror att slutresultatet kommer bli jättefint!
Ingen tid för träning och ingen tid för att laga mat, inget kök heller dessutom... så jag håller på att förfalla, men mitt hem blir desto vackrare! =)

Spackla va det... later..

RSS 2.0