sommarjobbar..

Nu har även lyxhustrun fått dra på sig arbetskläderna för att dra sitt strå till stacken.. jobbet består i att skrapa och måla alla uthus hemma hos mina föräldrar. Jag står iklädd bikini med en sån där brännare och skrapa i handen för att ta bort all färg, sen är det dags att skvätta på ny färg från en stege.. helt ok jobb, man får gå nästan hur naken man vill och man får ta rast precis när man vill samt äta hur mycket man vill.. helt ok!
Jag och Neil planerar vår semester uppe i Lappland.. vi ska fjällvandra en vecka där, bo i tält och bo på fjällstationer, en annorlunda semester mot tidigare sommrar men jag är tok-exhalterad!..Dessutom hade en av fjällstationerna en bar, så heelt konstigt kommer det inte kännas, man ska vänja sig stegvis säger dom =)
Höjdpunkten i sommar blir ändå när hela kompisgänget från USA kommer hit... BIG reunion! Vi ska visa dom den svenska kulturen.. d.v.s. halsa sprit tills man sjunger i falsett, och sedan rejva loss på ett dansgolv tills solen går upp.. Kanske får dom kika på något slott eller en ruin med, mer kultur orkar dom nog inte med..

Bilder från midsommar kommer, sjukt kul va det... föutom när jag skulle vindsurfa och hamna i sjönöd på Ålands hav, tack Josse!! ;)

Här vare hi å här vare håå..

Vad gör man en tisdag kväll när man har en inflamerad handled som ska viiila? Jo man tar och möblerar om hela lägenheten! Jag såg en möjlighet att få bort soffan som en blockad när man kommer in i lägenheten igår och började därför kånka runt på alla möbler vi äger, hivade runt våran tjockscreen tv och två tons soffa till andra sidan rummet och idag fick jag vad jag förtjänade efter ett sånt klokt beslut... ont ont ont... Det blir nog inte mycket vindsurfing för mig i midsommar, kanske jag kan ta snålskjuts av nån annan som surfar? Bara sitta å glassa på brädan liksom med en drink i min friska hand, det funkar!
Imorn bär det av till Å-landet, vi ska ta mitt i natten färjan vilket betyder att festen får börja redan där, att det är taxfree på vägen gör mig lycklig och att dom dessutom serverar världens godaste räkmackor gör mig stört-glad!
Nu får Josefine vakna så vi kan planera inköpslistan.. korv, ketchup och en påse jordnötter låter som en förträfflig midsommar middag!
Skepp o hoj!

De e sommar..

Sommaren har börjat hörni, och även om det är blött å kallt ute så tycker jag att vi kör...

Vi har varit på Rävsten och hängt, därefter Dalarna och till midsommar sticker vi till Åland ett gäng..

Jag har en inflamation i handleden, blir inge beach på ett tag, men vi har ju tagit hem skoltiteln i sommar iaf =)

            

Nu kör vi...

RSS 2.0