Little julafton..

Så fort Neil kom hem slet vi upp paketet från USA, de va en del kläder, krämer, å annat smått och gott, det bästa va den här hatten från Dockers...

image292
Ball va?? =) Vi vet inte om den va till mig eller Neil, men jag är helt klart snyggast i den! =)

Så var det nyår då..
Vi åkte ut till Fors utanför Avesta på nyårsafton.. mitt ute på landet i Carins föräldrars sommarstuga höll vi till i år, fyra grabbar och fyra tjejer och två hundar. Carin och Mia hade stått å lagat mat hela kvällen innan så vi fick goda pajer när vi kom. Grabbarna bänkade sig i spelrummet hela eftermiddagen medans vi tjejer snackade strunt... På kvällen svidade vi om... inte så poppis i det här gänget ,och flera undrade hur länge man va tvungen att ha finkläder på sig... Till efter tolvslaget bestämde vi, det är juh ändå nyår! =)

       
Sen var det dags för middag, till förätt gjorde Fredrik och Sanna en god soppa på gröna ärtor, champagne och några andra hemliga ingredienser som jag inte minns =) God va den iaf! Lite senare åkte humrarna fram, guud så gott det va! Det är nåt speciellt med skaldjur och hummer är verkligen skaldjurens konung! En orkade jag bara, sen va det stopp tyvärr =(

       

Lite senare var festen igång, sing star åkte fram och vi sjöng oss hesa, shit va duktig man kan tycka att man är sådär på kvällstimmarna =) Ett dansgolv gjorde vi i köket och där blev det allt från Ulf Lundell till schlager... golden girls rockade! Vid det här laget hade en hel del mjukisbyxor åkt fram och all vett och etikett var som bortblåst..

         
 

Vid fem började vi som satt uppe längst att känna oss trötta, men en viss Carin och en viss Johan ville inte sluta festen och vi fick smita upp till kudden ..men vi fick några vassa slagord efter oss i trappan ;)

Roligast på hela kvällen var när Johan skulle berätta om invandrarsituationen men råkade säga utvandrare, några höll på att kvävas av skratt och sen fick han höra Carl-Johan imitationer hela kvällen "Jag tyyer icke mer" =)

På nyårsdagen mös vi med Sällskapsresan filmerna, mat och marängsvish innan vi for hem..

Riktigt lyckat nyår! ...Det här gör vi till en tradition då?....visst då hörrni? =)

Kommentarer
Postat av: Messerschmitter

Karl-Johan = svamp
Karl-Oskar = berömd skåning

Förresten heter det skurit och inte skärt (såvida det inte är en färg).

2008-01-03 @ 10:44:20
Postat av: Mirre

Men åååh!

2008-01-03 @ 10:50:46
Postat av: Eken

Ja jag tror faktiskt oxå du är snyggast i den där mössan. man får väl se den ikväll på träningen. =)
hehe

2008-01-03 @ 16:36:38
URL: http://ekens.blogg.se
Postat av: Eken

Nu måste du krya på dig din lilla kräkis. :D

2008-01-06 @ 17:50:12
URL: http://ekens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0