fredag..

I onsdags var jag åter i sthlm för att träffa pinglorna och festa till lite. Vi gjorde en helkväll som började med middag ute och ett par öl till det, sen fortsatte vi hem till carin för att dricka några rom och cola.. Tidigare än vanligt tog vi en taxi ner på stan då alla skulle upp morgonen efter och vi skulle juh ta det lite lugnt =) Jo just de! Efter att carin skrämt livet ur en stackars taxichaufför begav vi oss till favvostället Snaps, där var det sju människor och vi kom på att det va dagen innan löning. Vi förstod att det bara var vi rika människor från bl.a Djursholm som skulle vara ute ikväll ;)
Vi bestämde oss för en barrunda, denna barrunda blev en ganska lång barrunda vilket betyder ganska många öl och drinkar.. På stureplan beställde vi in sjukt goda hallon daquery (ny favorit) och försökte få igång ett dansgolv, detta var svårt då djn bestämt skulle spela hans innelåtar som ingen av gästerna tidigare hade hört... vi lämnade djn och hans dåliga musik och begav oss till söder igen, där hittade vi det sunkigaste stället i stan.. billig sprit och kareoke...that´s how we like it! =) Självklart skrev vi upp oss på kareokelistan och precis innan stängning blev det våran tur...vi rockade på rätt bra tyckte vi, men fick sedan reda på att dom stängt av våra mickar...vilket hån! Dom va väl inte mogna för vår skönsång..
Efter lite mc donalds mat somnade vi gott, och vaknade med en mindre god smak i munnen och ett lättare illamående, att köra hem till lektionen var inte att tänka på, carin va duktig och drog på sig mjukisar och släpade sig iväg till skolan, jag låg kvar i soffan halva eftermiddagen innan jag körde hem till Gävle..
Efter träningen hade vi bestämt att gå på Takida på Slick, men fick reda på att det va fullt redan halv nio!!
Jaja, bara att gå å lägga sig..
Over and out..

Kommentarer
Postat av: Aspen

Fan va brutal du var mot IKSU! Berlinmuren mirjam! :D vilket flygplan :) grattis till segern

2007-10-29 @ 13:19:50
URL: http://andersasp.blogspot.com
Postat av: Anonym

Asp: Tack, de va sjukt bra publikstöd ;)

2007-10-29 @ 16:27:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0