back home..

Ja helgen blev både besvikelse och glädje.. på lördagen åt vi en god hotellfrukost och begav oss till Vännäs som låg två mil utanför Umeå, inbollningen kändes sådär, bollarna var stenhårda och hallen kändes inte heller någe vidare... Vet inte vad vi höll på med, hela matchen kändes overklig och vi förlorade med tre raka, en riktig besvikelse!
På kvällen gick vi ut å käka och tog ett snack på rummet, vi va alla överens om att morgondagen skulle göras helt tvärtom, inte ens samma frukost! =) Efter en mysig kväll och en natt med en nattvandrare i rummet och en gapskrattande Carin så smällde vi i oss lite frukost och struntade i promenaden då allt skulle göras tvärtom. Uppe på rummet sen satt jag, Lisa, Carin och Anders och slappade framför tv:n när fyra galna tallibaner attackerade rummet beväpnade med kuddar. Först satt vi mest förvånade över händelsen men sen gick jag och Carin till motattack, kuddar flög och även människor...Jag och carin vann såklart och de fyra trötta motståndarna fick lägga sig ;)
Därefter åkte vi till hallen där vi skulle möta IKSU. Uppvärmningen, inbollningen och inspike kändes mycket bättre idag och det kändes som det skulle bli vinst. På plan va det lugnt och vi började känna igen oss igen.. Första setet tappade vi lite i försvar och kom aldrig riktigt till anfall men de tre följande seten kändes allt kanon. Alla jobbade på alla bollar och vi vann därefter med tre raka!
Nu är det vinst mot Sundsvall som gäller den 8:e, vinner vi då vinner vi serien och går därmed till allsvenskan, håll tummarna people!

It´s not over til it´s over..

Kommentarer
Postat av: Sofi

Hmm, det känns som att historieskrivningen här är något subjektiv. Jag vill minnas att att VI vann kuddgriget trots att vi var fyra och ni bara två!

2007-11-29 @ 20:30:48
Postat av: Mirre

Sofi: Ditt minne verkar svika dig så här på ålderdomens dagar.. ;)

2007-12-03 @ 10:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0