I löööv midsommar!

Midsommar är den bästa traditionen tror jag, screw julafton, påsk å all skit! midsommar is the shit! =) Efter en väldigt ojobbig dag på jobbet i fredags som mest bestod av promenad, långlunch och lite shopping så brummade jag iväg ut till Herräng. Där va festen minst sagt i full gång redan, klockan var bara fem men några hade redan hunnit däcka, lite bråk hade redan utlösts, och alla var mer eller mindre fulla redan... Smällde i mig lite god tårta och började hälla i mig dricka för att komma ikapp, tog inte så lång tid innan jag var på ungefär samma nivå som de flesta.. På kvällen gick vi alla ner till vattnet, vi modiga badade och resten satt och mös på klipporna, rena midsommaridyllen, som taget ur en pripps blå reklam! =) Sedan gick vi åter till stugan och satt under partytältet och drack drinkar...jeesus vilken god drink carin fixade till..mm yuummie! Sen till det mest chockerande ni kanske hört denna vecka...vid halv ett säger Miriam "Nej men hörni, det är juh en dag imorron oxå, och jag ska juh köra, så godnatt med er"....??? Funderar fortfarande över vad som har hänt, Miriam tog ett vuxet klokt beslut klockan halv ett på natten, berusad och tillsammans med världens roligaste gäng! shocking!
På morgonen vaknade vi i en dimma av spritånger, men vi fortsatte att vara vuxna och gick upp och åt en stadig frukost, och därefter hjälptes vi åt att städa,.. dom flesta iaf =)
Tusen tack till Mia och Johan som hade ordnat en jätterolig midsommar, verkligen en superkväll!

Vid tretiden på midsommardagen körde jag, Carin, Johan och Joel vidare.. hem till mina föräldrar för en liten snabbdusch, sedan vidare till mormor där vi slängde in packningen, tog ett par snabba drinkar och vidare in till Öregrund. Där var det förfest i Daniels sommarstuga, många nya människor =)... sedan drog hela packet ner till stan, det var tänkt en bar-runda, men jag hann bara med strandkrogen innan vi gick in på Hummelgrund, och tur var det, för lite senare var kön lång och det tog två timmar för folk att komma in. På Hummel har jag alltid roligt, älskar att komma tillbaka på sommaren och träffa alla som jag bara träffar de där utekvällarna på helgerna på sommrarna.. stämmningen är kanon och alla verkar ha jättekul =) Efter det stänger går hela flocken med hungriga bargäster vidare till jakten, där tränger man sig i kön för att sedan avnjuta sommarens godaste pizza, det är ingen vacker syn när pizzan rivs sönder och slukas på mindre än tre minuter! På morronkvisten hittade jag en gammal volleyboll spelare i stugan hos mormor, de va lite kul =)
Att vara bakis när man har roliga vänner runt sig på morronen är det bästa som finns, mina skrattmuskler har fått jobba hela helgen.. om två helger får jag träffa dom igen, då bär det av till någon av carins alla sommarstugor =P Jag längtar redan =) Men först längtar jag till söndag! =)

Öregrund, sommarens partystad..
image110

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0