Bara 359 dagar kvar till jul..

Snart är det jul igen då ;)
Till skillnad mot andra jular så var det inga barn med i år, lite tråkigt kan jag tycka.. men lite mysigt på samma gång att bara vara familjen. Som vanligt spelade vi julklappsspelet med Mats och Mona och mormor, och traditionsenligt så fuskade mormor till sig ett par julklappar, vi låter henne hållas numera, det är juh ändå jul =)
I vår familj kretsar allt kring maten, det är alltid någon som står i köket och fixar till något, och när man precis har ätit upp så kommer frågan "jaha vad ska vi äta till middag? vad ska vi äta till kvällsfikat?...." Och julen blir juh såklart ett enda stort svull-kalas! Men jag klagar inte..

     

På juldagen kände vi att det var dags att röra på oss efter allt svullande, så vi tog på oss skridskor, och med sparkar och fiskegrejjer gick vi ner på isen som var helt spegelblank. Supermysigt var det att komma ut, några la nät under isen och några lekte och åkte kana på rumporna, Mirre me såklart! =)

             

På juldagen kom Laila, Josefine och Petra över, vi ungdomar satt och festade och sen gick vi alla till "Bowlan" Träffade en hel del gamla bekanta ansikten från skoltiden =) Vi skuffade runt en stund på dansgolvet innan vi bestämde oss för att gå hem och fylleäta.. ingen vacker syn där vi satt i köket med julmat som slevades in i hungriga munnar.

     

Nu ska det tvättas och packas om för att åka till landet imorn å fira nyår med Carin, Johan, Mia, Johan, och Sanna och Fredrik. Vi ska äta hummer och spela sing star och bli sådär fulla som bara vi kan bli =) Åhååå vad jag längtar! =)

Gott nytt år på er allihopa!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Man börjar längta:P

2007-12-30 @ 12:13:53
URL: http://sofiasfashion.blogg.se
Postat av: Mirre

Sofia: En ny läsare, kul! ska Kolla in din sida nu.. =)

2007-12-30 @ 12:22:35
Postat av: Anonym

En riktig familjejul! shit va mysigt :)
Har haft samma jag å och nu bär det av mot Norrtälje för å fira nyår med bröderna och bli sådär fulla som bara vi kan bli. hehe

2007-12-30 @ 14:05:52
Postat av: Mirre

Haha, ja brorsor kan ha en förmåga att supa lillesyrror under bordet... ta de lugnt! =)

2007-12-30 @ 16:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0